IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 кросоувъра на старо, с които не би трябвало да има проблеми

Тези модели струват до 18 0000 евро, пробегът им е до 80 000 км

Няма автомобили, които да не се развалят, но има такива, които са по-надеждни от останалите и съответно създават най-малко проблеми на собствениците. Изданието ZR посочи 8 такива автомобила, като в случая са избрани само кросоувъри заради огромния интерес към този клас преводни средства, който продължава да се увеличава. За да попаднат в този списък, моделите трябва да отговарят на две условия – цената им втора ръка да не прехвърля 18 000 евро, а пробегът да бъде до 80 000 км. Точно в този момент някои елементи от окачването започват да се износват и изискват специално внимание, но основните агрегати би трябвало да изкарат безпроблемно още десетки хиляди километри.


7 много здрави кросоувъра на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 2 коментирал,с някой от тях дори и за риба неможеш да отидеш или на ски. Или ако отидеш и завли малко дъжд или съответно сняг,ще се чудиш как да излизаш от ситуация.От тази кладсация незнам защо липсва Дачия Дъстър,който е подходящ и за града и за доста по сложен терен,един истински СУВ с възможности доближаващи го до рамните джипове,но и тези на лек автомобил.
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Един познат си купи Мокка за 10 000 юро, на 100 хил км. и за сега е доволен, проблемът е багажника, щото за нуждите , му идва малък
  • #6
    28 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За тия пари по добре нещо руско. Един УАЗ ми върши екстра работа. Отзад събира 3-4 прасета. Без проблем прекарва един кубик дърва. Тегли двуосно ремарке по пресечен терен. Зимата му слагам гребло и си чистя пътя до къщата. А в града всеки те заобикаля щото знае че ако се докосне в тия руски железа ще си потроши пластмасовата кочинка дето струва майка си и баща си.
  • #5
    6 rate up comment 13 rate down comment
    до 3 ( преди 2 години )
    Е не бе, ще хвалиме Kia и подобни кошници! Знаеш ли, случайно, на това Киа, къде са му мигачите?! Сн. 6 гледай малките светлини долу в бронята!! Това само азиатец може да измисли!!
  • #4
    5 rate up comment 12 rate down comment
    До 2 ( преди 2 години )
    Търсят се бунаци за вдигнато комби за поне 2/3 повече пари ха ха...слъпо обслужване пр. Неща също....
  • #3
    10 rate up comment 4 rate down comment
    И ся ко? ( преди 2 години )
    Дойчовските легени що изобщо ги дават? Да стигнем 7?))))
  • #2
    29 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аве аре оривайте се с вашите черни пътища там с изгнилите витари. Никой не му дреме за офроуда и затова и офроуд насочените автомобили с ограничена ежедневна пригодност полека лека ги спряха. Имате си оффроуд форум там се превъзнасяйте за лебедки, блокажи и т.н. ненужни глупости. Търсят се точно такива височки и удобни за слизане качване Сувчета дето стават за превземане на някоя дупка или паркиране над бордюр и колкото да идеш за риба по черен път или на ски зимата са си тамън.
  • #1
    20 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Само не се опитвайте да ги карате по черни пътища. Това са коли за асфалт.