IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стойте далеч от тези употребявани автомобили с V8 двигател!

Това са модели, които могат да се превърнат в кошмар за собственика

Пазарът на употребявани автомобили ще продължи да процъфтява, защото не всеки може да си купи нова кола. Проблемът е, че колите на старо идват с голям куп проблеми. Купувачът може да попадне на превозно средство, чиято марка е организирала няколко сервизни акции и собственикът му просто е решил да се отърве от него.
Случаят с тези модели с V8 двигатели е точно такъв. Те са били много добри, но само като нови. Веднъж използвани, те се превръщат в купчина метал, която ще създаде доста проблеми на своите новите собственици. Затова и сайтът HotCars препоръчва тези автомобили да бъдат избягвани.


Осем проблемни модела с V8 двигатели (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Ицу ( преди 2 години )
    Очаквано - главно американски копфтори и едно Мазерати, което е истинско произведение на изкуството на фона на другите таралясници
  • #17
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    Ти сериозно ли?!Тука единствената кола за престиж е "Тризъбеца".Видял си хората ,че драскат коментари и си решил и ти да се пробваш.Сядай,слаб две:))))))))
  • #16
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Иво ( преди 2 години )
    Като изключим първото "нещо" всички останали автомобили са за престиж и за хора с пари!Видяла жабата,че подковават коня,та и тя си вдигнала крачето!
  • #15
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    *** тия съчинения по картинка, хе с V8 има точно 300 броики в целия свят и те определено нямат горепосоченият проблем. Осмака на Форд е точно толкова издръжлив колкото и двулитровият им хибриден мотор а вторият е bullet proof, имал съм два такива....Бащата на жена ми имаше 2014 Камаро ss и го замени за 21-ва SS LT2. аз море от пластмаса не видях да има нито пък досега сее оплакал от проблеми със старото камаро....автора явно си ги съчинява на сън.....
  • #14
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Пепи Шекера ( преди 2 години )
    А бе вии не разбрахте ли, че Аз, като истински неудачник, карам ДАЧИЯ и това е най-добрата кола на светЪт!? Стига с тея осмаци-кефаци!
  • #13
    11 rate up comment 1 rate down comment
    аз да ви обадя ( преди 2 години )
    И в тази класация се прокрадва дългата ръка на ADAC и VAG
  • #12
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Niko ( преди 2 години )
    Hemi V8 е един от най утвърдените и безпроблемни двигатели, които са правени някога. Тази статия я е писал или превеждал от китайски някой горд собственик на електрическа тротинетка!
  • #11
    12 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мазератито е една от най-красивите коли правени последните 20-30 години.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Kick ( преди 2 години )
    Да ви споделя, че от 7г. карам рендж спорт 2011г с 5.0 ягуар суперчардж мотор с 510к.с и освен свещи и масло не ми е правил никакви проблеми, потънал е в прах целия!
  • #9
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Kick ( преди 2 години )
    Какво общо има скапаната статия с надеждността на двигателите на изброените модели!?