IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Богатите също страдат - и Роналдо остана без бензин

Луксозното Bentley на звездата стоя 7 часа на бензиностанция и не успя да зареди

Кризата с бензина във Великобритания се отразява не само на обикновените хора, но и на богатите знаменитости. От нея пострада и звездата на "Манчестър Юнайтед" и националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, съобщава таблоидът The Sun.


бензиностанция Роналдо


На една от бензиностанциите на Shell в графство Чешир беше забелязано черно Bentley Flying Spur, което наскоро футболистът си купил. Неговият частен шофьор пристигнал в 2 часа на обяд и останал да чака до 9 часа вечерта. След като бензин така и не пристигнал, той напуснал бензиностанцията.

Заедно с луксозното Bentley пристигнал и сребрист Range Rover, в който обикновено се движи личната охрана на Роналдо. Самият футболист не е бил забелязан, но е известно, че той и семейството му живеят в къща, близо да бензиностанцията. Малко по-късно големият всъдеход си тръгнал, докато шофьорът на Flying Spur продължил да чака доставка на бензин в продължение на 7 часа под проливния дъжд.


бензиностанция Роналдо


Както уточнява The Sun, дори горивото да беше пристигнало, шофьорът на Роналдо е можел да зареди само за 30 британски лири. Това е временно ограничение, въведено от Shell, докато трае кризата с доставките на горива на Острова.

Флагманът на Bentley е последното попълнение в автопарка на португалския футболист, след като плати за него близо 200 000 евро. В колекцията на Роналдо има още модели на Ferrari, Lamborghini и McLaren, два Rolls-Royce, Porsche 911 Turbo S, Koenigsegg CCX, Bentley Continental, Range Rover и няколко Mercedes-Benz и Audi. Звездата притежава и три хиперколи на Bugatti - Veyron Grand Sport, Chiron и един от 10-те произведени Centodieci.

Снимки: The Sun

0 от 500