IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическият SUV на Cadillac бе разграбен за 19 минути

Първата серия от кросоувъра Lyriq е с най-високо ниво на оборудване

Дилърите на Cadillac в САЩ започнаха да приемат поръчки за електрическия кросоувър Lyriq, като първата серията от модела беше напълно разграбена само за 19 минути, съобщиха от компанията.


Cadillac Lyriq


Първоначално производителят пуска в продажба версията Debut Edition, като нейният тираж не се разкрива, но според експерти, той не е повече от 20 000 бройки. Желаещите да притежават кросоувъра, който беше официално представен през миналата година, трябваше единствено да платят по 100 долара, за да си запазят електромобила.

Версията Debut Edition е с най-високо оборудвате, като то включва стъклен покрив, най-модерна мултимедийна система с 33-инчов екран, аудиосистема AKG с 19 тонколони и система за активно намаляване на шума, система за автоматично паркиране, цифров ключ и адаптивен круиз-контрол.


Cadillac Lyriq


Този вариант на първия сериен електромобил на Cadiilac получава електромотор с 340 к.с. и акумулатор с капацитет 100 кВт/ч. Пробегът с едно зареждане е над 480 км. Цените на топ-версията не се съобщават, но базовият Lyriq струва поне 58 795 долара.

Снимки: Cadillac

0 от 500