IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те сериозни недостатъка на най-бързата Tesla

Проблемът на Model S Plaid далеч не е само в абсурдния волан, твърдят експертите от Edmunds

Новата Tesla Model S Plaid е не само най-бързият автомобил на компанията, но и според някои най-бързата серийна кола изобщо. В средите на инфлуенсърите тя предизвика небивал възторг: Дъг ДеМуро я обяви за най-добрата кола в света, а актьорът Джейсън Камиса пожела късмет на Bugatti, Bentley и Rolls-Royce в опита да настигнат Tesla, защото "доста ще им трябва".
    
     

    
     
Как обаче изглежда електрическата хипермашина в очите на професионалните автомобилни журналисти? Уважаваното американско издание Edmunds направи детайлни тестове на автомобила (взет под наем, а не предоставен от фирмата) на собствената си тестова писта. Заключението, представено от Алистър Уийвър, никак не е ласкав за Tesla: тази кола е "Чисто прахосване на пари".
  
   
Кои са главните минуси на Plaid според Еdmunds (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #3
    16 rate up comment 12 rate down comment
    До 6 ( преди 2 години )
    Хахахаха 7 лв на 100! Бензинова кола с такава мощност, ще ги гори на място за 10 минути тези пари в бензин!
  • #2
    17 rate up comment 13 rate down comment
    Хахахаха ( преди 2 години )
    Даже и журналиста на който толкова се кефите, че пише срещу Тесла, кара Модел 3 бе м..оци! Като разбира толкова, защо според вас кара Модел 3? Защото разбира, нали? Леле ***, до какво интелигентно ниво си стигнал, не е истина!
  • #1
    10 rate up comment 19 rate down comment
    ГАЗ ( преди 2 години )
    Жалки са тези калифорнийски, норвежки, нидерландски и хонгконгски чалгари клиенти на Тесла няма как да са толкова "интелигентни и себеуважаващи се разбирачи" като стотиците милиони хейтъри добре че в БГ няма много такива чалгари и рапъри да пречат на "интелигентните" като някои коментиращи