IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Camaro предизвика Tesla и си го получи

Камерите на електромобила заснеха случващото се (ВИДЕО)

Любопитно видео, в което се вижда как водач на Chevrolet Camaro се опитва да предизвика шофьор на Tesla, беше публикувано в Twitter. То показва, защо опитът за улично състезание на оживен обществен път не е добра идея.


катастрофа


Самото видео и твърде кратко и не е лесно да се разбере какво си говорят двамата водачи. Шофьорът на електрическата кола казва на човека зад волана на Camaro-то, че това е Tesla и той не се интересува от състезание. По информация на изданието Teslarati, той дори моли водача на спортната кола да го остави на мира .

Водачът на Chevrolet-а явно не приема не за отговор и продължава да дава газ, като изпреварва електрическата кола. След това обаче губи контрол върху автомобила си, пресича всички платна и се завърта встрани от пътя, нанасяйки щети върху колата си. При инцидента явно няма други пострадали.



За щастие, както всички коли на Tesla, така и тази има стандартно вградени камери, които са част от системата за защита от кражба Sentry Mode. Те заснемат всичко случващото се около електромобила, така че собственикът на машината може дори да се оплаче в полицията.

Видео: Twitter

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Имаше една идея мисля във Франция беше,да се направят станцийте със сменяеми батерий. Тоест вкарвати се колата в нещо като хале в което като на лента преминава автоматично и излиза от другата страна с пълна батерия за около 15 минути или колкото трае едно нормално зараждане с гориво на бензиностанция. Това вече ще е пробив и +++ за ел. колите.
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 11,точно в томва е разковничето на горния клип,че тоя бушмен с Камаро-то искаше да се дърпа с Тесла. Колкото и да е тунинговано и пипано,макс въртящ момент от 0 оборота тази трещялка няма как да направи и Теслата ще го схруска за нула време. Проблема на електричките е това,че не стават за нормално пътуване на дълги растояния,защото винаги се съобразяваш с тока който ти остава и дългото зареждане на станцията. Когато това се оправи колите на ток ще са за предпочитане,за сега просто нестават.
  • #10
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Leo ( преди 2 години )
    Това Камаро е силно модифицирано ,теслата видимо нямаше никакъв шанс. Риска да имаш страшно много коне на задни гуми без абсолютно никакви системи
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 10. Определено умира. Не всичко е крайна скорост и ускорение. Виж в Тюб едно видео, немско е, сравнява Tesla с Hellcat и е много сполучливо и обективно. Теслата го бие на ускорение и доускорение.....до момента, в който на Аутобана ги опъват с над 170 за по-дълго време. Теслата прегрява и редуцира мощността и скоростта драстично. Погледни го, интересно е;
  • #8
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Jiji ( преди 2 години )
    Това е Тесла и ако я нъстъпя батерията ще падне бързо ,а следващата зарядна станция е далечко
  • #7
    15 rate up comment 17 rate down comment
    ха-ха ( преди 2 години )
    Тесла се предизвиква на магистралата,където умира безславно.
  • #6
    21 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Бааси какви камери има в Тесла , следят обект , че и автоматичен фокус:))
  • #5
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това си е жива реклама на Теслата . Колко е очевидно
  • #4
    36 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Неразбирам защо феновете на ДВГ колите трябва да мразят тесла, ако може да ми обясни някой?
  • #3
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Тази ( преди 2 години )
    Камера малко беше жива и къде теслата даде гас че не видях, пък и другия си беше съкат.