IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15 неща, които трябва да знаете за новата Dacia Jogger

Първата румънска кола с технологии от Formula 1, и най-евтината със 7 места на пазара

Dacia представи първия си изцяло нов модел от 2012 година насам. Новият Jogger бе показан предпремиерно пред журналисти, включително пратениците на Automedia, в Париж, а официалната му премиера пред публика ще е на автосалона в Мюнхен идната седмица.
 
  
Dacia Jogger
  
  
Jogger e миниван, но с много дизайнерски заемки от SUV моделите, и има амбицията да е най-достъпният 7-местен автомобил на европейския пазар. Цените за отделните пазари, включително България, все още се договарят, но ориентировъчно базовата версия ще е едва около 15 000 евро.

С този модел Dacia най-после навлиза в С-сегмента, най-важния в Европа, настояват от румънския бранд на Renault. С дължина почти 4.55 метра, Jogger действително е най-дългият автомобил в историята на марката.
  
  
Dacia Jogger
   
    
Поръчките ще започнат през ноември, а първите доставки при дилърите се очакват през февруари 2022. Междувременно ето най-важните подробности, които трябва да знаете за новия модел на Dacia.

 

15-те най-интересни факта за новата Dacia Jogger (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #39
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Никой ( преди 1 година )
    Чета глупавите, самонадеяни и изпълнени с омраза коментари и разбирам, че България заслужава съдбата си. Глупави българи и долнопробна емоционалност.
  • #38
    7 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    добре ве - разбрахме, че си пълен неуДачник! стига се пеняви ... ;-)
  • #37
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аве, просто момче, стига ги повтаря тези неудачници и тази неудачия, ти бавноразвиваш ли си или имаш друг психичен проблем? Вземи си намери хоби, запиши се на спорт например, или събирай фигурки на клоуни. В краен случай *** на психилог - при нужда на психиатър. Ще организираме дарителска кампания за трансплантация на мозък ако е нужно. Трябва да разбереш, че Дачия в последните 17 години е доста успешен икономически проект и като гледам тенденцията - все повече. Не всеки има нужда от ПРЕМИУМ
  • #36
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Киро ( преди 2 години )
    Трябва да се казва Dacia Joke, а не Jogger.
  • #35
    12 rate up comment 19 rate down comment
    А бе ... ( преди 2 години )
    и едно стига да се знае: неуДачия - "кола" за неудачници!
  • #34
    28 rate up comment 13 rate down comment
    факт! ( преди 2 години )
    По добра е от което и да е БМВ над 5 години
  • #33
    12 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    30 к за този клозет??? Вие сериозно ли?
  • #32
    6 rate up comment 30 rate down comment
    Киро ( преди 2 години )
    Дачия е по-добра само от руски или китайски коптори. Евтинджак сглобка, евтинджак материали, за 3-5 годии заприличва на глокник отвътре. Трябва да си много изпаднал, че да се радваш на дачия. А и доста глупав да купиш нова дачия, вместо японска / немска кола на 3 години.
  • #31
    44 rate up comment 3 rate down comment
    Бръм ( преди 2 години )
    на българина му дай да си купи втора употреба кола за 20 000 лева и да няма пари за зимни гуми....Ако ГТП в България бяха като тия в ЕВРОПА, знаете ли кога щяхте да си карате коли втора употреба по 5 000 лева... никога, щото няма да можете да ги подържате. В нормална държава връщат от ГТП за неотваряне на прозорец, а тук му слагате отверка... за да спестите пари....Иначе сте много силни на критики... относно към "загубеняците" с нови коли.... че дори и да е Дачия.
  • #30
    6 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Моторните косачки имат по-мощни двигатели.