IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственик на Tesla показа проблемите на Model S

Качеството на изработка на скъпия електромобил определено е далеч от перфектното (ВИДЕО)

През годините се говори много за качеството на изработката на превозните средства на Tesla, като понякога критиките са доста сериозни. Факт е, че то се е подобрило в последно време, но все още е далеч от това на водещите производители. С пускането на пазара на обновените Model S и Model X феновете имаха големи очаквания в тази посока, но и те не се оправдаха.



Това доказва и собственик на Model S във версията Long Range. Популярният в САЩ влогър MrExitStrategy качи в своя канал в YouTube видео, в което описва качеството на изработка на своята кола. Той е открил няколко проблема, които няма как да бъдат оправдани при автомобил, струващ над 100 000 долара.

Мъжът посочва дефекти и драскоти по боята, врати, които скърцат по време на отваряне и затваряне, тракане и скърцане в салона от лошо монтирани части, както и набръчкани гумени уплътнения на вратите. Има също така петна по изкуствената кожа, покриваща таблото, а климатикът издава свистящ звук при по-високи скорости. Едно от външните огледала се тресе при шофирани, има и други неща, които се виждат във видеото.


Tesla проблеми


Нито един от проблемите не е толкова сериозен, че отделът по качеството на Tesla да не може да се справи, преди да достави колата. А и нейният собственик е категоричен, че е влюбен в автомобила и би си го поръчал отново, дори да знае, че ще дойде със същите досадни проблеми.

Влогърът допълва, че допреди месец и половина е карал Model Y, който е бил с по-добро качество от обновения Model S. Затова и не изключва възможността, тези проблеми да са само при определена партида от седана и дори това да е изолиран случай.


Трябва да се отбележи, че критиката на идва от хейтър на Tesla, а от човек, който определено обича колата си (второто видео е заснето при получаването на колата). MrExitStrategy уточнява, че е уведомил Tesla за проблемите с качеството и ще направи ново видео, когато те бъдат разрешени.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    P ( преди 1 година )
    Аз не карам Тесла все още, но съм с ел модел на Волксваген - ид.4, имам приятели и колеги с Тесла и са си много доволни. Иначе дефекти има при всички марки, особено доставящите в огромни мащаби, не си спомням за коя от големите марки бях чел, при която при шофиране беше паднало цялото колело
  • #21
    4 rate up comment 1 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 2 години )
    Баща ми казваше, кьорави овци, кьорави търговци, когато се купуваш неща и се водиш от рекламите , а не от мозъка си, караш тсла и имаш айфон в джоба, и двете брутално надценени.
  • #20
    0 rate up comment 2 rate down comment
    z00m ( преди 2 години )
    Разбира се, че споделеното от профил с 2к последователи трябва да бъде публикувано като Новина!Разбира се че, Тесла-та не може да се сравнява със световно признатите разработки на РФийската автомомобилна индустрия! Това е очебръкно, моля ве!
  • #19
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Иво ( преди 2 години )
    То цялата кола е един дефект още преди да излезе на пътя
  • #18
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Петър е кухар ( преди 2 години )
    Къде са сега професорите, ала TSLA. Нещо много бързо замлъкнахте. Все повече се губите по трасето, заедно с изпадането на любимия ви вибратори, от всички положителни класации.
  • #17
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Мноого ( преди 2 години )
    разбирате, купете си по една нашенска Тесла и отивайте да ковете пирони.
  • #16
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Мнооооого зле ( преди 2 години )
    Мой приятел работи в техен сервиз в Германия. Това което ми е разправял е потресаващо. Сигурен съм, че човека не ме лъже, а от това което ми е разправял, руснаците са направо перфекционисти с техните Ниви. Има страхотни проблеми, от електрониката, та чак до елементарни уплътнители
  • #15
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Хаха ( преди 2 години )
    Те всеки ден уведомяват за проблеми с качеството на тази консерва, но до като има балъци, които да купуват тази бракма с качество на Дачия, Мъск ще има пара за трева.
  • #14
    4 rate up comment 6 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    От немската фабрика всичко ще излиза с топ немско качество :))))
  • #13
    23 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Те епъл отдавна Самсунг ги задмина, и китайците от Шаоми и Хуавей. Епъл 2021г. още 60 нерцов дисплей предлагат и 2Х зуум. Смях! При положение че Самсунг от 2020г. предлага 120 херово опресняване на картината и 100Х зуум, както и пръстов отпечатък на дисплея. Китайците и те. Епъл само зомбирани айфонаджии ги купуват, които са абсолютно технически неграмотни. Скоро очаквам и Тесла да я задминат и като им гледам качеството, хората много бързо ще ги заменят при друга подобна алтернатива.