IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

9 причини защо оригиналният Countach е най-великото Lamborghini

А новата версия, както каза един американски журналист, е просто 10-годишен Aventador в лош костюм

Няма как да сте пропуснали новината, че Lamborghini възражда легендарния си модел Countach в ограничена серия, за да отбележи 50-ия юбилей от появата на оригинала. Онова, което може да сте пропуснали, е честната оценка за този ход, направена от уважавания американски журналист Мат Фара. "Новият Countach е циничен грабеж", смята той.
  
  
Lamborghini Countach 2021
"Възроденият" Countach е просто Aventador със задвижването на Sian
 
  
"Най-добрите Lamborghini в историята винаги са били иновативни, извън каноните и революционни. А това е просто 10-годишен Aventador в лош костюм", писа Фара. Естествено, това мнение едва ли ще възпре световните милиардери да извадят от парите, спестени чрез данъчни врътки, и да броят между 2.5 и 3 милиона за всяка от 112-те произведени бройки. Но покупката им никога няма да има онова удивително въздействие, което оригиналният Countach оказва върху хората дори днес, половин век по-късно.
Подбрахме няколко причини, поради които смятаме Countach за най-великия модел на Lamborghini. Това не са рационални причини - с числа, показатели, времена и така нататък, а чисто емоционални. Точно каквато е и самата марка.
  
   
9 причини Countach да е най-великото Lamborghini (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    finderbg ( преди 2 години )
    Гандини е гений
  • #16
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Радев ( преди 2 години )
    Навремето - 1992-93 година, едно такова червено спираше всяка събота на паркинга пред тогавашния хотел "Орбита" срещу Японския. Долу, в мазето, тогава се помещаваше най-оборотната дискотека в София тогава "Орбилукс". Говореше се, че е на покойния Фатик, но други твърдяха, че било собственост на тогавашния шеф на казиното на Японския - някакъв арабин. Тогава из София вървеше и едно жълто "Диабло" - на Жоро Чопев, но то не правеше такова впечатление като "Контач"-а.
  • #15
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Който е гледал филма за рели Кенънбол, няма как да забрави червения Контач.
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Обективно ( преди 2 години )
    Ако това е мнение на редакцията на тоя умрял сайт, така хубаво щях да Ви съдя... "Естествено, това мнение едва ли ще възпре световните милиардери да извадят от парите, спестени чрез данъчни врътки"
  • #13
    10 rate up comment 0 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 2 години )
    Моите уважения, но няма по-велико и красиво Ламборгини от Миура. А марката е феноменална с това, че успя да накара светкавицата да удари два пъти на едно и също място с появата на Кунташ. На мен лично новата интерпретация ми харесва :) Дано видим и нова Миура някога.
  • #12
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Объркан ( преди 2 години )
    Пет човека казват на цял свят че колата е грозна.Дай боже на всички такава грозотия
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Алоооу ( преди 2 години )
    Абе, къде е конглокента? :-)
  • #10
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Коли като тази трудно могат да бъдат обсъждани с думи. Просто трябва да го видиш на живо и оставаш белязан за цял живот. Тези форми въздействат на всички - мъже, жени, деца и старци. Когато такава кола се движи по улицата, времето за всички спира. Всички гледат със зяпнали усти и увисват във хипноза за секунди. Изпитвал съм го на живо, но и в Тубата е пълно с клипчета. Абсолютен феномен е това.
  • #9
    10 rate up comment 0 rate down comment
    .40 S&W ( преди 2 години )
    До 6: Така е, няма надежда - индивидите с коментари 3 и 8, освен че вече се издададоха, не слизат и от влакчето на ужасите...
  • #8
    6 rate up comment 25 rate down comment
    Снимка 18 ( преди 2 години )
    Интериора прилича на нещо сглобено в час по трудово или гаражна разработка на някой незнаен майстор. Таблото прилича на тапициран шкаф а отворите на вентилацията са 1:1 с тези на Жигула.