IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 спортни коли, които трябва да бъдат избягвани

Тези модели изглеждат забележително, но имат сериозни проблеми

За много шофьори няма нищо по-удовлетворяващо от това да излязат на безлюден участък от пътя и да настъпят педала на газта докрай. Това осигурява висок адреналин и е сред най-специалните моменти за феновете на бързите автомобили, но той може да бъде съсипан с излизане от строя на двигател или електрическа система. За да се избегне подобно нещо, трябва да се внимава особено при избора на спортна кола.

Следващите 10 модела са страхотни на външен вид, като някои то тях са произведени от най-големите производители на планетата. Експерти обаче препоръчват те да бъдат избягвани задължително, тъй като имат различни проблеми. При някои те са в двигателя, а други страдат от слабости в някои по-маловажни системи, като те също могат да бъдат фатални.

10 спортни коли, които трябва да бъдат избягвани (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Против Автора ( преди 2 години )
    Не зная какви са тези свободни съчинения от страна на автора! Преди да пишеш вземи прочети малко техническа литература да се ограмотиш. V10 507к.с. на BMW не харчи 1литър масло на 1000км а на 5000км. Другото което е , имам същата в момента на 537хил.км е и до сега не е имала никакъв проблем с мотора! Повтарям никакъв! Сменявана е само скоростна кутия и то 2 пъти! Разполагам с оригиналната сервизна книжка ,колата я купих от шефа ми- немец! И за теб(авторче) ако тези 537хил.км са малко..
  • #10
    17 rate up comment 2 rate down comment
    bulava ( преди 2 години )
    Карам голф но голфа ще се скапе и ще бъде забравен докато Holden komodore с 5.7 литров двигател ще наджевее мен и внуците ми и ще е още по скъп отколкото е е бил като нов.Ето това е разликата.
  • #9
    15 rate up comment 0 rate down comment
    пропов ( преди 2 години )
    Ми те тия коли тук не са в категорията на Тойта Корола. Имаме състезателн техника, която няма как да е тип сипваш и караш. За БМВ М моторите знам че си имат чести и скъпи сервизни интервали и ако спазват нямаш грижи. Просто кефа си има цена. Ако не ти стиска - Корола и живота е лесен.
  • #8
    4 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    9-ти, прочети още веднъж- човека е написал, че Сл. бряг - Пловдив го е взел за час и 32 мин. , прави престой в Пловдив и тръгва обратно , а не че в двете посоки е направил такова време с престой.
  • #7
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Карах около 6/7 месеца БМВ М6 и нищо от писаното не е вярно, особено за разхода на масло, доливам се, но след около 5000км при яко шпорене от рода на Слънчев бряг - Пловдив, час и трийсет и две мин и след 45мин престой в Пловдив, пак към морето с още по яко каране. Карал съм и Мазерати, не точно това от снимката, но ми направи много добро впечатление. Един познат с НисанGTR се оплака, че на магистралата някакъв с Мустанг го е направил смешен и искаше да продава нисана,аз никога не съм карал Муст
  • #6
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Who Cares ( преди 2 години )
    Болшинството от тия коли са отдавна антики.
  • #5
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петърчо, едно питане за номер 4- БМВ М3 е36 - тия проблеми само седана ли ги има ? И ако е така защо на снимката има кабрио? А двигателя от М6 не се ли поставя на М5 или там ги няма тия "проблеми" ?!!? А може би М5 не е "спортен" автомобил? Тогава защо бяхте сложили в една драсканица Ес класа на Мерц като спортен автомобил? С две думи - много сте зле!
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Има много хора, които си купуват тея Мазерати-та на добри цени и си ги карат спокойно.
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    ЗА другите автомобили не мога да кажа, защото не съм имал досег, на за Мустанга потвърждавам с две ръце. Двигателят има достатъчно въртащ момент още от ниските, но някак се развърта мудно, не се разгръща в обороти, така както очакваш от спортна кола. Управлението не е директо и пътното поведение не е подобаващо за спортно купе. Мога да го сравня с БМВ е90 330i с м-техник окачваане и лек тунинг по мотора. БМВ-то го превъзхожда във всичко, без да е спортен автомобил.
  • #2
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Тъй де! ( преди 2 години )
    да бехте турили поне 1 рено та да ви повярваме!