IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви смартфони използват собствениците на различни марки?

Шофьорите на премиум-брандове определено залагат на устройства на един и същ производител

През последните години смартфонът се превърна в неразделна част от ежедневието на човека и напълно логично е свързан и с автомобилите. Благодарение на различни системи и приложения, той може да стартира двигател, да ръководи климатичната система и дори да управлява превозното средство.

Съответно, производителите на смартфони непрекъснато усъвършенстват своите продукти. Разбира се, както и автомобилите, така и тези устройства са на различна цена, което също е определящо за придобиването им. Интересно е да се разбере, дали има връзка между марката на автомобила и тази на смартфона. Отговор на този въпрос дава проучване на изданието AutoMail.

Какви смартфони използват собствениците на различни марки? (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    7 rate up comment 2 rate down comment
    VERY СЪС-ПИШ-ЪС МЕН! ( преди 2 години )
    До м-р Кън40 под н-р 9-ти: Най-Скъп и най-ДобАр като продукт НЕ винаги и НЕ всякога се припокриват. За RR със сигурност важи, докато за Ай-Фък-Фон-четата - мога споко да твърдя, че с огромна вероятност - НЙЕНТЕ! Има доста бюджетни и по-достъпни евтини АндроидИ от Чайна-таун, к. споко и с лека ръка ги слагат в малкото си джобче - ФАКть!
  • #15
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Л.Донев ( преди 2 години )
    До #6 Така е да... База за сравнение няма. Андроид може повече. Таке е било и като гледам така ще бъде. Ползвах айфон (служебен) на равно с андроид телефон в продължение на 3 години и никога няма да си купя айфон (и каквото и да било друго от апъл като цяло).
  • #14
    16 rate up comment 4 rate down comment
    blabla ( преди 2 години )
    Тия дето казват как iphone (ios)са по-добри как веднъж ползваш ли айфон няма връщане назад е...не е вярно! Има много хора включително и аз , които са се върнали към Андроид. Причините са много за мен. В ios на айфоня отделят внимание и на детайлите, но откъм функционалността...е на светлинни години.
  • #13
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Излиза че Опелджиите са най далновидни, поне от към смартфон. Xiaomi са на гребена на вълната в момента. А всички тия с Айфон - видно и от колите - снобария до шия.
  • #12
    23 rate up comment 9 rate down comment
    СРЕБРОЛЮБ МАНГИЗЛИЕВ ( преди 2 години )
    Извода е, че "ябълката" е един излишно скъп телефон, който може толкова, колкото "Android", но се ползва от комплексари.
  • #11
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Имам S-class ( преди 2 години )
    на 2 години и не използвам нито една от гореизброените безполезни фукни! Със Хperia 1 II съм и очаквам с нетърпение 1 III.
  • #10
    22 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това с бмвтата е вярно. Сещам се за хора. Излизат от бмвто и в ръката айфоуна. Трябва да крещят колко са бляскави и заможни на Макс. Нищо че в главата няма.
  • #9
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Ами ( преди 2 години )
    От статията е явно, че колкото по-скъп е телефона, толкова по-премиум е и автомобила.
  • #8
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Pepo ( преди 2 години )
    Jeep - Motorola
  • #7
    4 rate up comment 4 rate down comment
    до 6 ( преди 2 години )
    Да, знае мн добре как трябва да чака 10г. за базови неща на другите производители Ама айде, че сме в авто сайт.