IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce Wraith остана без бензин на оживено кръстовище

Куриозната ситуация се разигра в центъра на румънски курорт (ВИДЕО)

21,1 л/100 км – това е посоченият от Rolls-Royce разход на гориво в градски условия на купето Wrath, чийто огромен резервоар побира точно 83 литра бензин. Подобни характеристики са напълно в реда на нещата, тъй като става сума за тежащ 2360 кг автомобил, който се задвижва от масивен 6,6-литров V12 двигател с два турбокомпресора.


Rolls-Royce гориво


Собственикът на един от тези автомобили разбра, че е останал без гориво по най-трудния начин – след като закъса на оживено кръстовище в центъра на румънския курорт Мамая. Доста неприятна ситуация, особено ако сте собственик на толкова скъпа кола – цената на базовия Wrath е 280 000 евро.

Нещата стават още по-неприятни, тъй като случващото се беше записано на видео от доста хора, намиращи се на мястото по това време. Естествено, случката се появи в интернет, а стана и една от водещите новини на телевизиите в Румъния, като на кадрите се вижда и регистрационният номер на колата. Неин собственик се оказа един от престъпните босове в Румъния, което допълнителни повиши интереса към случилото се.



Изчерпването на гориво точно преди натоварено кръгово движение привлече вниманието на други шофьори, като един от тях дори се притече на помощ, като донесе туба с гориво, което вероятно ще бъде достатъчно за достигане до бензиностанции. Срамът за собственика на луксозното купе обаче си остава.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мамалигарска му работа, те тея са егати и шоферите, направо като видите Мамалигарски номер стойте далече от него, че са мега зле!!!