IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru загатна нов екстремен всъдеход

Вторият модел от серията Wilderness ще бъде хардкорен Forester

През пролетта на тази година Subaru представи първия си модел от новото семейство Wilderness – екстремна версия на всъдеходното комби Outback. Сега компанията готви премиерата на втория си такъв автомобил, като това вероятно ще бъде специално доработен кросоувър Subaru Forester.


Subaru Forester Wilderness


Японският производител публикува само две изображения, които дават минимална информация за бъдещия модел. На едно от тях ясно се вижда лого с надпис Subaru Wilderness, предно крило и странично огледало. Именно неговата форма обаче подсказва, че става дума именно за Forster. Втората снимка е още по-малко информативна, като на нея са колело и калник, като също се вижда написа Wilderness.

Засега е трудно да се каже, какви технически подобрения ще получи автомобилът. Със сигурност обаче той ще бъде с повишена проходимост и със специална защита за движение по тежки терени. При Outback Wilderness инженерите на Subaru увеличиха пътния просвет, поставиха нови колела и допълнителна защита на дъното в предна част. Има и допълнителни предпазни детайли от пластмаса по каросерията.


Subaru Forester Wilderness,


Всички тези елементи ще се появят при Subaru Forester Wilderness, като към тях ще се присъединят и променени предна и задна брони. Промени по трансмисията и двигателя обаче не се очакват, тъй като такива няма и към специално подготвения са тежък терен Outback, представен по-рано.

Снимки: Subaru


0 от 500