IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболистите на „Байерн“ ще карат Audi e-tron GT

Баварците получиха 15 бройки от най-мощните електрически модели на марката

Не са редки случаите, когато служителите на дадена компания получават служебна кола от работодателя си. По принцип това са по-достъпни модели, чиито цена и разходи за поддръжка не са високи. За футболистите от световна класа обаче това не важи, като някои от тях редовно получават луксозни и спортни автомобили като част от партньорство между техния клуб и производителя.


Audi e-tron GT - Байерн


Само преди дни 15 футболисти от първия отбор на „Байерн“ получиха Audi e-tron GT и RS e-tron GT. Играчите дори отидоха на тестовия полигон Audi Driving Experience Center, където получиха някои указания от шампиона във Формула Е – Лука ди Граси, и съотборника му Рене Раст.

Новият треньор на тима Юлиан Нагелсман също бе сред тези, които ще имат възможност да управляват електрическо Audi, като не скри, че е особено впечатлен от мощността на Audi RS e-tron GT. Една от звездите на „Байерн“ - германският национал Лерой Сане, пък отбеляза стабилността на електпромобила в завоите.

Още снимки на новите придобвки на играчите на "Байерн" - вижте в галерията:


Още през септември 2020 година Audi започна да електрифицира шампиона на Германия, като голяма част от служителите вече карат Audi e-tron и e-tron Sportback. Сега към тях се присъединяват и 15 бройки от Audi e-tron GT и RS e-tron GT, а на тренировъчната база на „Байерн“ и на стадион „Алианц Арена“ са поставени зарядни станции.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Какво нещо е само, станал си футболист, явно си бил талантлив, купува те голям гранд, дават ти няколко милиона евра заплата, дават ти топ лимузина за служебна кола, която струва майка си и баща си, не че не можеш да си я позволиш със милионната заплата, но пък що да си харчиш парите? Вероятно трябва доста да се напънеш, че да изхарчиш нещо, защото са ти дали просторно жилище, в клуба са наели добри шеф готвачи, които да ти готвят всеки ден топ ястия. обличат те. Как да си харчиш парите?
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Д-р.Куртев ( преди 2 години )
    Най-добрата кола- служебната !
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Обективно до #3 ( преди 2 години )
    Ауди са акционер в Байерн Мюнхен.До колкото си спомням преди години, БМВ нещо не можеха да се разберат с клуба, относно парите, които трябва да наливат. И тогава Ауди им влязоха с бутонките напред.
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Няма как да е било преди 15 дни,защото всички участници на европейското бяха в почивка и извън Мюнхен:)))
  • #2
    0 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Как може БМ да се вози на Ауди а не на БМВ. Какъв Мюнхен са тези.
  • #1
    11 rate up comment 12 rate down comment
    +++ ( преди 2 години )
    Ако беше за наказание щяха да им дадат тойота. И тагава щяха да карат с маски от срам.