IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 серийни автомобила с невероятно смел дизайн

На визията на тези машини могат да завидят немалко прототипи

В съвременния автомобилен свят смелостта и дързостта, уви, са в доста сериозен дефицит. Дори ако автомобилният производител има екип от дизайнери, гладни за експерименти, големите шефове на концерните често „изгарят с напалм“ целия ентусиазъм. Продукт, който претендира, че е наистина масов и успешен, трябва да се хареса на всички. Но в купа скучни правила винаги има място за поразителни изключения. Днес ще говорим за тях.


Renault Avantime


Героите на настоящата ни селекция са автомобили с доста различен от този на традиционните серийни машини дизайн, на чиято смелост лесно могат да завидят редица концепции и прототипи. Освен това тук няма и следа от някакъв общ знаменател. Сред автомобилите, показани на слайдовете, са миниван, роудстър и дори хот род и пикап.

Географията на производителите е възможно най-разнообразна: от Великобритания, Франция и Германия до Япония, Южна Корея и САЩ. Вижте ги:

7 серийни автомобила с невероятно смел дизайн (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Съгласен съм с колегата #6, но без теслата. Това нещо си е откровена подигравка. Най-вероятно Мъск се е надрал с верни другари и се е хванал на бас, че може да пробута всякаква шитня за хай енд продукт. И очевидно му се получава.
  • #4
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Без да ангажирам някой, но тази задница на Рано, лично на мен ми е грозна. Същият дизайн ползват и в Меган 2. Преди години исках да закупя Меган РС - отпред много красива, като пътно поведение и ускорение супер, но просто като я погледна отзад и всичко приключва. Така и не можах да се примиря с формата и се отказах от покупка. Явно не съм много по футористичните дизайни.
  • #3
    8 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тойота няма дизайн и сред останалите отново изглежда като тъжно подобие на автомобил, който трябва да се нарича скука.
  • #2
    19 rate up comment 4 rate down comment
    radoslav ( преди 2 години )
    Я да ми кажеш какво те впечатли в дизайна на теслата-много ми е интересно.
  • #1
    14 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От посочените само дизайните на Рено и Тесла за мен са впечатляващи, защото са опит с футуристичен дизайн да се направи масова кола. Спортните коли не ги броя за забележителни, защото там и без това стремежът е да се направи нещо ексцентрично. А има доста смели дизайни сред масовото производство, които при това са се продавали доста добри. Напишете да тях!