IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизайнер предложи комби Alfa Romeo Giulia

Автомобилът изглежда великолепно, но едва ли ще се появи някога

Sugar Design е талантлив автомобилен илюстратор, който стана известен благодарение на безбройните си визуализации, които споделя в профила си в Instagram. През това лято той определено са забавлява, като представи своето виждане на комбито Alfa Romeo Giulia, с което определено развълнува феновете на марката.


 Alfa Romeo Giulia Wagon


Факт е, че Giulia не е предлагана като комби и няма шанс да се появи като такова, защото в Alfa Romeo предпочитат да се съсредоточат върху модели, които са по-търсени на пазара. Такъв, например, е кросоувърът Alfa Romeo Tonale, който е готов и чака да получи зелена светлина, за да се представи пред света.

За тази 3D-илюстрация Sugar Design използва за основа Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Това е най-мощната версия на модела, като се задвижва от 2,9-литров V6 двигател с 510 к.с. Каросерията е умишлено спусната надолу, а джантите прекалено големи за още по-агресивен вид. Багажникът придава чар на колата, която би била отлична алтернатива и конкурент на BMW M3 Touring. Германският модел ще излезе догодина, като това е първото комби M3 в историята.

Още снимки на предполагаемото комби Giulia - вижте в галерията:


Шансовете на Giulia да стане комби клонят към нулата, още повече че този модел не е много далеч от пенсионирането си. Той се продава от 5 години и след сливането на FCA и PSA в Stellantis бъдещето му е несигурно. Още повече, че след Tonale ще излезе и друг кросоувър – Brenerro.

Снимки: Sugar Design

 

0 от 500