IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са автомобилите с най-удобни седалки

Експертите от Bloomberg определиха луксозните коли с най-технологични и комфортни кресла

Агенция Bloomberg състави собствена класация за автомобилните с най-удобни седалки. Напълно очаквано, в нея са включени само модели на луксозни марки, сред които има както лимузини, така и спортни супер коли. Експертите са оценявали седалките както по комфорта за комфорта, така и по технологични функции, които предлагат.

При съставянето на списъка са взети предвид не само удобствата, от които могат да се възползват пътниците, но и тяхната безопасност. Също така се отчита и качеството на материалите, от които са направени седалките в автомобила.

Автомобилите с най-удобни седалки (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    RENO19 NEMA TAKAVA SEDALKA
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Радев ( преди 2 години )
    През 90-те години карах Кадилак Севил. Оттогава съм сменил поне 15 автомобила, но по-удобни седалки не съм срещал.
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    megan 1.4i ( преди 2 години )
    На моя меган седалките са върха!
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много субективна класация , поне за мен лично! Има голямо значение от самия човек ,колко е висок, колко тежи , каква фигура има- все неща, които са различни при всеки! На мен може да ми е удобна седалката на Москвич , на друг на Волга:)))
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Фиат Темпра от 90-те Като фотьойл...
  • #4
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    Безспорно, най-удобните седалки са на БМВ. Това не го казвам само аз, а можете да го видите в стотиците ревюта в ютуб. От това следва и за Ролс Ройс, в който не съм сядал. Не знам как е вкаран Авентадор в тази класация със спортните си седалки, при положение че ако някой е сядал в подобна кола трябва да е усетил, колко" удобни" са такива седалки.
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Моята кола е със супер удобни седалки, но не е в списъка тук. Седалка която има надуване на страничните бордове, които да те обгърнат и да не се накланяш в завоите, седалки които могат да издуват лумбалната част на грба и да ти свалят няпрежението от изкривяването в гръбнака и седалка която може да увеличава своята площ под краката и достига близо до сгъвката в коленете, за да ти почиват краката е супер удобната седалка, каквита са предните две седалки на моя автомобил.
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    м дааа ( преди 2 години )
    Колега(1) , в достъпния клас най-удобни са седалките на моделите от 90-те години, защото още ползват пружини и други материали, които днес ги няма. Днешните, заради лесното производство, която е доста компактна и не дава възможност да те обгърне, и ако д-то ти не е размерът за който е направена седалката е неудобна, заради страничните подсилвания.
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    А една красация за по-достъпнете коли като Фолксваген, Тойта ,Пежо и тн. не можахте ли да направите!