IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat показа интериора на малък кросоувър

Pulse излиза на пазара в Южна Америка през август

В момента Fiat има силно ограничена гама от модели в Европа, като тя включва градския модел 500, който се предлага с двигатели с вътрешно горене и в електрическа версия, застаряващата Panda и по-голямото Tipo. В други части на света гамата е доста по-богата – в Бразилия, например, се продават модели като Uno, Mobi, Argo, Cronos, Strada, Toro и Grand Siena.


Fiat Pulse


Към този списък трябва да бъде добавен и Pulse - малък кросоувър, който технически до голяма степен повтаря хечбека Argo и еквивалентния седан Cronos. От Fiat вече публикуваха снимки на екстериора и разкриха името на модела, което беше избрано след конкурс в интернет, а сега показа и интериора на новия си модел.

Той се оказва доста по-различен от този на Argo и Cronos, като комбинира изцяло цифров 7-инчов инструментален приборен панел с 10,1-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система. Последният работи с новия софтуер Uconnect, като екранът е с конвенционално хоризонтално разположение.


Fiat Pulse


В сравнение с Argo и Cronos, бъдещият Pulse ще разполага с различно управление на климатика и получава червен бутон Sport на волана. От компанията твърдят, че всички материали, използвани за салона, са напълно различни от досегашните.

Продажбите на кросоувъра в Бразилия стартират през август, като моделът ще се предлага с избор от два двигателя. Първият е 1,0-литров с 3 цилиндъра и турбо, развиващ 120 к.с. и 196 Нм. Вторият е 1,3-литров атмосферен, като предлага 109 к.с. и 130 Нм. За първия е предвиден 6-степенен автомат, а за втория – 5-степенна механична скоростна кутия или вариатор.

Още снимки на малкия кросоувър на Fiat - вижте в галерията:


Засега цените на Fiat Pulse не се разкриват, но се твърди, че той ще бъде по-евтин от Jeep Compass. Според Motor1, базовата версия ще струва поне15 600 долара, а топ-вариантът ще стартира от 21 500 долара.

Снимки: Fiat

0 от 500