IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 шофьорски грешки, типични за лятото

Тези действия са опасни не само за водача, но и за останалите на пътя

Факт е, че колкото повече опит натрупва един шофьор, толкова по-безотговорен става, тъй като вярва, че вече може да контролира всичко, случващото се в автомобили и около него. Натрупаното самочувствие зад волана често води до проблеми на пътя, които могат да имат тежки последствия, като това важи особено за лятото, когато се пътува много повече.

Ясно е, че дългият престой в автомобила не е никак приятен, особено в жегите и затова много водачи, независимо дали са новаци зад волана или имат дългогодишен опит, се опитват да направят пътуването по-комфортно. В някои случаи обаче именно този стремеж може да бъде опасен – както за возещите се в колата, така и за останалите участници в движението и дори за пешеходците.

5 шофьорски грешки, типични за лятото (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Пичове ( преди 2 години )
    Номер 1, чийто коментар е изтрит беше огромна доза сърказъм, не го приемайте лично, посмейте се и не се впрягайте.
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ""5 шофьорски грешки, типични за лятото"" , като изключим джапанките, останалите неща могат да са типични за абсолютно всеки сезон а не само за през лятото.
  • #3
    19 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    С джапанки и чехли е отвратително да се кара, но бос няма никакви проблеми. Ще ви се пързулне крака само, ако сте намазана с нещо кифла. Педа,,..,лите се усещат прекрасно при натискане на бос крак.
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ненужни са тези като тебе братле. Ненужно е твоето разбиране за нещата. Ненужни са ни такива "истински" мъже. Ненужна ни е любимата ти чалга. Ненужен е и силикона на мацките на които лъскаш. Ненужни са ни и героите които следваш. Може би само от колата ти има нужда, стига да знае/иска човек да кара съвестно без да си запълва комплексите си.
  • #1
    14 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ненужни са докато не се "отаваниш". Сигурно и алармата за еърбег си спрял (то и без това новия внос малко вероятно да има работещи). Но така е - истински мъж - умира на място. Няма да се *** 3 дена по болници