IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Племенникът на Феручо Ламборгини също отдаде почит на Aventador

Huber Era представлява нова версия на италианската суперкола (ВИДЕО)

Само преди дни Lamborghini представи суперколата Aventador Ultimae, която слага край на една епоха за италианската марка. Това не само е последният Aventador за 10-годишното съществуване на модела, но и последното Lamborghini с двигател V12 в настоящия му вид.


Huber Evo


Сега обаче ще стане дума за друг автомобили, който също отдава своята почит към легендарния модел. Той се казва Era и е дело не на Lamborghini, а на компанията Huber, като в основата му е именно обновеният Aventador. При него промените са във външния вид, като част от елементите са заменени с такива от въглеродни нишки и благодарение на тях колата изглежда по-агресивно.

На предния панел на Huber Era са поставени въздухозаборници с различна форма от тези на стандартния Aventador, както и гигантски сплитер. Отзад също има ъгловати въздухозаборници с огромни размери с преработени отвори на изпускателната система и скромен дифузьор под тях. Емблемите на Lamborghini липсват, като те са заменени от такива на Huber.


Huber Evo


Любопитно е, че в Lamborghini приемат и одобряват доработките на Huber, вероятно защото собственик на компанията е Фабио Ламборгини – племенник на Феручио Ламборгини и уредник на музея, носещ името на основателя на компанията. Той представи Era на специално мероприятие в имение в Англия, което е било собственост на Дейвид и Виктория Бекъм.

По време на премиерата на суперколата на Huber беше съобщено, че тя ще излезе в тираж от 21 бройки. А превръщането на стандартно Lamborghini Aventador в Huber Era ще струва около 30 000 евро.


Снимки и видео: Huber

0 от 500