IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 модела, които почти не ръждясват

Тези автомобили са доста популярни и се намират лесно

При избора на употребяван автомобил една от най-важните характеристики е здравината на каросерията, както и устойчивостта към ръжда. Някои модели са по-податливи към корозия, докато други предлагат сериозна защита от този сериозен проблем.

Експертите от Autoweek съставиха списък, включващ 7 превозни средства, които са широко разпространени на пазара на употребяваните автомобили. Всички те са достатъчно устойчиви на корозия, а това ги прави добър избор в маши дни. Машините са от различни класове, като в списъка има две коли от една и съща марка.

7 модела, които почти те ръждясват (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Гост3 ( преди 2 години )
    Пежо 405,не почти а изобщо не ръждясва!
  • #5
    5 rate up comment 28 rate down comment
    До 5 ( преди 2 години )
    То не е многоповод за хвалене, че сбрат си карате 2 коли дето общо неправят 1000 лв. И имат почти всички екстри, които почти не работят. Та нямате V8,10,12,16 дори 6 са ви топ непостижим, аве карате Не коли. Няма автомат, няма куатро.
  • #4
    3 rate up comment 9 rate down comment
    TSLA ( преди 2 години )
    И колата, при която го няма "почти", е карбоновото BMW i3
  • #3
    22 rate up comment 8 rate down comment
    //// ( преди 2 години )
    #fena тия екстри дето ми ги изброяваш моята кола, която е италианска и е 93-та година ги има повечето. За огледалата с накланянето ги имаше Ксантията на брат ми, автомобил 95-та година. Дай нещо по-така бре.
  • #2
    13 rate up comment 11 rate down comment
    fena ( преди 2 години )
    Японките не се чупели - бъдещето ще покаже
  • #1
    25 rate up comment 24 rate down comment
    fena ( преди 2 години )
    Самата истина е че японките мноого ръждясват, ламарината е по тънка и боята е по малко. А като гледам са и далеч от екстри който ги има масово в немските. Няма датчици за ниво на антифриз, течност за чистачки, накладки,сваляне на десно огледало при задна скорост, автоматина задна чистачка при дъжд, автоматично прибиране на огледала, хладилна жабка и мнооого други. Неща с който бях свикнал и то на кола две поколения преди сегашната тойота "най високо ниво" на оборудване.