IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Искаш суперкола, но нямаш пари: 7 необикновени ментета

Копия на Ferrari, McLaren, Lamborghini, направени от стари и ненужни автомобили

Суперколите са блян за мнозина - все пак това са красиви и мощни създaния на колела, които съдържат в себе си най-доброто откъм дизайн, инженеринг и възможности. Но подобни машини не са лъжица за всяка уста: струват адски много пари. И затова излизат в сравнително ограничени тиражи и са предназначени са по-специални клиенти.


McLaren F1 LM реплика


За да се сдобиеш с мечтаната суперкола има два начина. Първият е относително прост - да си доста заможен човек, с тлъста банкова сметка (и понякога необходимите контакти или положение в обществото). Вторият е трънлив и труден, но като компенсация за прекараното време можете да спечелите славата на човек с изключителни творчески способности.

Ако все още не сте се досетили - отново става дума за самоделки, но не толкова прости. Машините, които сме подбрали в днешната селекция изглеждат като култовите Ford Mustang или McLaren F1, макар че са квазипродукти, базирани на масови и следователно по-достъпни модели. Собствениците на тези автомобили не чакаха Вселената да ги чуе, а просто сбъднаха мечтите си. Доколко им се е получило, вижте в галерията ни:


7 необичайни ментета на суперколи (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Toyota mr2 е оригинално със заден мотор. И мисля че не е с келявите 140 коня, а повече. Освен това Ферарито е доста изпипано и едва ли са оставили мотора без тунинг. Също така има и много сполучливи реплики на базата на Pontiac Fiero. Тия тука на базата на Civic са тотална комедия. Даже джантите на единия *** са с тасове май.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    А ако нямаш пари и не искаш необикновени ментета, може да си купиш рено или дачия и така ще имаш обикновени ментета на автомобили.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Макларъна Авентадора и най-вече ферари 360 са се получили другите са зле