IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтината Dacia Sandero изчезва от пазара

Компанията се отказва от базовата версия Aссеss

Румънският производител Dacia се готви да преразгледа гамата си и така най-евтината модификация на Sandero ще изчезне от пазара. Става дума за базовото оборудване на модела – Access, твърди френско автомобилно издание L'Argus.


Dacia Sandero


Сега гамата на новото поколение на Dacia Sandero се предлага в три версии - Access, Essential и Comfort, но се очаква съвсем скоро това да се промени. Ръководството на компанията е разгледало плюсовете и минусите на най-евтината версия и е решило да спре нейното производство.

В конфигуратора на Dacia посочената цена на Sandero Access е 8756 евро. В наши предлагането на чисто нов автомобил, струващ под 9000 евро е отличен рекламен ход, но в компанията са решили, че вече нямат нужда от него. И ще оставят само нива на оборудване Essential и Comfort, а това означава, че автомобилът ще струва около 9864 евро.


Dacia Sandero


Трябва да се отбележи, че Sandero Access е сравнително приемлиево ниво на оборудване, но в него няма климатик, например, което е проблем. Що се касае до механическата част, там вариантът е само един – бензинов двигател SCe с мощност 65 к.с. и 95 Нм, съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия и предно предаване.

Снимки: Dacia

0 от 500
  • #16
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Ха ха ( преди 2 години )
    Ко стаа ва карате ли "Фолксвагените" на Тиквата? Кеф а? Че ми се пъчат румънците ха ха
  • #15
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Jeremy Clarkson ( преди 2 години )
    *Прочита заглавието*Ohh no...anyways
  • #14
    3 rate up comment 14 rate down comment
    до 12 ( преди 2 години )
    За 25 х.лв. не е 13 употреба, а ако не държиш да е премиум е макс.3 г. кола, в пъти по-добра от това недоразумение. Въпрос на елементарна сметка е и личен избор....както и ваксинирането с *** ваксина, само че за да направиш какъвто и да е избор не трябва да си пр.о мит мозък. Като не ти харесва нацията, с това именце ру с о роб ско , винаги може да се върнеш в ру ската си ко чина и са се наслаждаваш на множество технологии до една неработещи.
  • #13
    17 rate up comment 2 rate down comment
    От опит ( преди 2 години )
    Ам този модел като цяло си е рекламен трик - предлагат модел който никой няма да си купи , а ако случайно попиташ за него ще ти кажат че се чака 2 месеца , а пък видиш ли точно днес имат отлично предложение - за още 1000? ще вземеш по-високото изпълнение , че и с КАСКО и с безплатна поддръжка първите 2 години. Като питах за базовия Фиат типо - същата история- дай още 1500 и ще вземеш такъв с лети джанти, с тъч-скриин , с хубава боя, със застраховка ,с двузонов климатик...
  • #12
    24 rate up comment 14 rate down comment
    Алексей ( преди 2 години )
    Тук повечето карат към 300 коня 20 годишни премиуми и никога няма да се бръкнат 25000 лв за нова кола 65 коня с 3 цилиндъра. По-добре 13-та употреба димияща и седяща по сервизите от такава нова. Въпрос на култура. Затова например и в Бг никой не ходи да се ваксинира. Самозатриваща се нация от мозъци, които развиват всякакви теории, но дори велосипеди не произвеждащи, камо ли някоя технология, като прахосмукачка - остава недостижима, освен разбира се на приказки ...
  • #11
    9 rate up comment 11 rate down comment
    888 ( преди 2 години )
    65 коня,бензин, атмосферен, 95 нм.....Е, това автомобил ли е?
  • #10
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Kamenn ( преди 2 години )
    Съотношение цена-качество номер едно,без конглокенция.Все пак трябват и балъци да купуват немските "премиуми" по 50-100 бона за да се развива и поевтинява технологията.
  • #9
    11 rate up comment 3 rate down comment
    110 ( преди 2 години )
    Интересното е, че орязаха нивата на оборудване и в настоящата ценова листа няма версия с CVT. И цените като че ли са нагоре. Инфлацията настъпва по всички фронтове.
  • #8
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 2 години )
    Долният, добре увреден "гражданин" не можа дори да се доизкаже колко е "навъртял" с 2-ра поред неудачия! Ми увреден е, трябва разбиране.... )))
  • #7
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Гражданин ( преди 2 години )
    Много добри коли за цената си.Вече втора нова от магазина си купувам и съм много доволен.Първата я карах 6 години,навъртях