IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Милионер ще бъде погребан с любимата си кола

Уникален Morgan Aeromax ще придружи Филип Алън в отвъдното

Казват, че натрупаните богатства не означават нищо, защото човек не може да ги вземе със себе си, когато умре. Ако попитате милионера Филип Алън, той определено няма да е съгласен. Австралиецът планира да бъде погребан в любимата си кола Morgan Aeromax, произведена през 2008 година.


Morgan Aeromax


Всъщност, тази кола беше произведена по поръчка за телевизионния водещ Ричард Хамънд, който през 2014 година я продаде на състезателя по мотоциклетизъм Крис Вермюлен. Сега неин собственик е австралийският бизнесмен и колекционер на автомобили. В гаража на Алън има още забележителни автомобили, след които Lancia Stratos Stradale от 1974 година, Ferrari Dino от 1979 година и Maserati 3200 от 2001 година.

Австралиецът, който внася в родината си високоговорители Kickers и JBL за автомобили, твърди, че този Aeromax е „любовта на живота му“. Той вече е разговарял с първия собственик на колата Ричард Хамънд, който съжалявал за нейната продажба. А сега вероятно няма да е никак доволен от това, което ще се случи с машината.


Morgan Aeromax


Алън предвижда да бъде погребан в автомобила, като вече е поръчал контейнер, в който да бъде поставен. Той е херметичен и въздухонепроницаем, като колата ще бъде запечатана в него и ще седи на крикове (по някакви причина милионерът не иска гумите да спаднат). Над контейнера ще бъде поставена бетонна плоча, за да не може автомобилът да бъде изровен.

Самият милионер ще бъде мумифициран и облечен в най-хубавите си кожено яке, кожени панталони и крокодилски ботуши, като едната му ръка ще бъде поставена на волана, а другата ще държи пура. Всичко това ще струва на Алън още 75 000 долара, след като той плати 198 000 за самия автомобил.

Снимки: Carscoops

0 от 500