IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите нови хот-хечове на пазара

Някои от тези модели предлагат по-добра динамика от чистокръвни спортни коли

Хот-хечовете продължават да са един от най-вълнуващите сегменти на пазара, тъй като комбинират достъпна цена и висока производителност. Така те са идеалният автомобил за всеки, които търси ежедневен спортен автомобил. И въпреки че имат малки двигатели (в повечето случаи с 4 цилиндъра), тези модели предлагат страхотно забавление за човека зад волана.

Някои от хот-хечовете превъзхождат дори чистокръвни спортни коли и това ги прави още по-привлекателни. Те могат да ви залепят за седалката с невероятна бързина, което също не е за пренебрегване. Вижте 10-те най-бързи модела от този клас, предлагани на пазара през тази година. В списъка са само автомобили, които са излезли или са били модернизирани през 2020 или 2021 година.

Най-бързите нови хот-хечове на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    MINI John Cooper Works GP развива скорост от 295км/ч , но нещо не го виждам тук
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Истина е ( преди 2 години )
    Че японките някакси сякаш не отговарят на мощността която е зададена от производителя. Има коне ама от ония дето дърпат трупи по горите и все трябва да ги ръчкаш особено при дизела. Аз карам сивик 150 к.с.и това е мойто впечатление и предните коли са ми били японки, трябва си чип и тогава вече са добре.
  • #9
    8 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    2,5тонно БМВ Х5 дълга база със 7 седалки и 340к.с. и кофти айродинамика прави 0-100 за 5,5сек. Каквото и да пишете 5,7 сек. От 0-100 за малък хечбег си е слабо постижение.
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Батко ( преди 2 години )
    Още нещо за Голфа ? :)
  • #7
    11 rate up comment 0 rate down comment
    2втек ( преди 2 години )
    Хондата е само на предно и затова е с лошо ускорение до 100км/ч. На пистата обаче дава доста добри времена. Голф Р е пък с повече коне от обявеното и затова на драг е доста добър спрямо другите.
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хондата е само с предно и е от 2017г.
  • #5
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    BMW M135i с 306к.с. от 0-100км. 4,8сек., Volkswagen Golf R с 320к.с. 0-100км. за 4,7сек., Honda Civic Type R с 320к.с. 0-100км. 5,7 сек. Е сега незнам, немците ли да хваля или японците да оплюя?
  • #4
    11 rate up comment 26 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нищо не са объркали, всичко е точно. На азиатците конете им обикновено са само на книга, а на живо бръмчене на косачка и зверски невървеж, събрани във форма на безлично подобие на автомобил.
  • #3
    5 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    На Honda Civic Type R да не сте и объркали ускорението? Не може толкова малка кола с 320к.с. да има ускорение 5,7 сек. до 100км. Това вероятно би било най-лошото ускорение в света на колите с 320к.с.
  • #2
    30 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Това с максималната скорост да съм чесен не мисля, че е от голямо значение. Никога не съм разбирал хората, които си купуват хот-хеч да му дават газ по магистрала. Истинският кеф от тези коли идва когато ги караш по завои, там разбираш всъщност колко добри са тези автомобили. А и те именно за това са направени.