IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Батман подкарва електромобил

Следващата кола на героя ще бъде Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Премиерата на един от следващите филми за Батман, е насрочена за 2022 година. Продукцията носи името „Светкавицата“ (The Flash), като в нея ще видим не само Бен Афлек, но и Майкъл Кийтън – актьорът, който изигра Батман през 90-те години на миналия век.


Vision Mercedes-Maybach 6 Concept


Вече е ясно и каква кола ще бъзе използвана във филма. По време на снимките в Лондон пред катедралата „Свети Павел“ беше паркиран Vision Mercedes-Maybach 6 Concept – модел, представен през 2017 година. Единствената разлика е в цвета на покрива – по време на премиерата той беше бял, а сета е черен.

Вече е известно, че Майкъл Кийтън ще кара колата в някои кадри от фирма. Знае се и друго – луксозният кабриолет, представен на конкурса за дизайн Пебъл Бийч, е с електрическо задвижване. Неговият дизайн е вдъхновен от яхтите, като дължината на автомобила е 6 метра и той е качен на 24-цолови колела.


Vision Mercedes-Maybach 6 Concept


Интериорът също е подобен на тази на луксозна яхта с бяла тапицерия. През цялото табло се простира голям дисплей, на който излизат показанията на всички системи на автомобила.

Преди да излезе „Светкавицата“, Батман ще се завърне на големия екран с друг филм, режисиран от Мат Рийвс. В главната роля ще бъде Робърт Патисън, за който също е подготвена нова суперкола.

Снимки: Autoevolution

0 от 500