IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни и евтини европейски класики

Тези автомобили са отлично попълнение за гаража на всеки колекционер

Европейските класически автомобили отдавна се радват на особена почит сред колекционери. Проблемът е, че цената им е прекалено висока, особено ако са в отлично състояние и с малък пробег. Има обаче е модели, които все още са сравнително евтини и могат да задоволят всеки колекционерски вкус. 

Разбира се, най-добрият начин за покупката на подобен автомобил, е човек да се пазари и да намери кола, която има нужда от реставрация. След това той може да я задържи или пък да я продаде на висока цена. Ето няколко примера за такива автомобили.

10 страхотни евтини европейски класики, които си струват (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Всичките тия цените им са фръкнали вече до небето Евтини се намират но са с модификации или имат сериозни технически проблеми и/или нямат чиста история. Аз все си мисля , че ако хванеш едно прогнило е30 и го изпипаш като ново, ама 100% оригинално, задържиш го още няколко години, когато джендъризма, веганството и еко ала бализмите изядат всичко истинско, е те тогава ще направиш удар. Ама проблема е че тая кола не трябва да я караш, а да я пазиш, и тва години напред. Аз няма да мога да устоя.
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Ами не знам колко е чуплив Фиат 124 Спайдер, но Фиат 124, който вероятно има нещо общо със спортната версия освен, че беше автомобил на годината 1966, имаше слава за много здрав автомобил и още дълги години се произвеждаше в редица страни под формата на Жигули (Лада), Сеат 124, Киа, Тофаз и др.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    //// ( преди 2 години )
    Аутомедия спрете с това, че италианските автомобили не са надеждни. Навремето Фиат бяха по големи от Фолксваген, имат най много спечелени първи и втори места по Автомобил на годината. И немците като видяхам, че не могат да ги бият с качества, прибягнаха до масова пропаганда чрез вестници и списания, и платени журналисти как италианските автомобили били калпави и се разваляли. И на вси1чки класации им даваха най ниска оценка. И чичо Ханс слуша и купува това, което му кажат!
  • #2
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тези са евтини ама друг път,и само когато са вече за скрап,иначе са доста скъпи в добро състояние,ако се намерят въобще.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Онзи ден имаше някъде класация за най-лошите италиански автомобили, и спайдъра беше там. Тук пък е класика........ на кого да вярва човек?