IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ким Кардашян произведе най-уродливото Lamborghini

Инфлуенсърката облече Urus в тъкан за спално бельо (ГАЛЕРИЯ)

"Твоята кола - твоите правила" е свещен принцип, но понякога знаменитостите леко злоупотребяват с него. Добър пример е Ким Кардашян, която успя да произведе най-уродливо изглеждащото Lamborghini в историята.
  
   
Ким Кардашян, Lamborghini Urus
Снимки: Kim Kardashian Instagram
   
  
Прочутата инфлуенсърка (и вече бивша жена на рапъра Кание Уест) се показа с кросоувъра Urus, изцяло претапициран - и отвътре, и отвън - с бяла мъхната материя. Оказа се, че текстилът е от новата колекция бельо на серията за облекла на Кардашян.

В Instagram интернет-предприемачката даже се измайтапи, като перифразира старата детска песничка Mary had a little lamb (Мери имаше малко агънце), превръщайки я в Kimmy had a little Lamb-o.
  
  
Ким Кардашян, Lamborghini Urus
   
    
Кардашян не спомена дали смята да ползва автомобила в този му вид, но според познавачи това е твърде слабо вероятно - нежната бяла материя вероятно би се възпламенила на мига от контакта с горещите ауспухови тръби на Urus, да не говорим какъв ефект би предизвикало едно разлято кафе. По-скоро става дума за еднократен рекламен трик. Макар че неотдавна Ferrari осъди дизайнера Филип Плейн, използвал техен автомобил за подобни цели.
 
  
Rolls-Royce, Джъстин Бийбър
Ролсът на Джъстин Бийбър
  

   
Семейство Кардашян са известни като фенове на автомобилния тунинг и редовни клиенти на нашумялото ателие West Coast Customs (репортажа на Automedia от визитата ни в него можете да видите тук).

Междувременно в интернет се разгоряха спорове дали "плюшеното Ламбо" на Ким е най-голямата гавра с автомобил от звезда. Немалко хора сочат като абсолютен фаворит модифицирания Rolls-Royce на Джъстин Бийбър.


"Облеченото" Lamborghini на Ким Кардашян (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500