IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец потроши взето под наем Ferrari F8 Tributo

Мъжът се опита да излъже, че е ударил камък на пътя (ВИДЕО)

Жител на Лас Вегас взел под наем Ferrari F8 Tributo, с което да се поразходи в околностите на града, но малко по-късно се обадил в компанията и съобщил за повреда по автомобила, която налага евакуирането на колата със специален транспорт.


Ferrari F8 Tributo - катастрофа


По-късно в YouTube се появи и видео, на което се вижда, как струващата 350 000 долара суперкола вече е качена на камионетка и се отправя към сервиза. Мъжът разказал, че се е движил със скорост от 70 км/ч, когато е ударил голям камък на пътя. В резултат от това спортната кола е получила повреди.

Пристигналите на мястото на инцидента представители на фирмата обаче се усъмнили в думите на шофьора, след като забелязали повредите по предния сплитер, както и активираната въздушна възглавница и счупените джанти. Освен това, на пътя ясно се виждали следи от дълъг спирачен път.

След като пострадалото Ferrari F8 Tributo било върнато в сервиза компанията, един от нейните служители качил колата на подемник и открил сериозни драскотини по дъното, както и големи повреди от вътрешната страна на калниците. Това обаче било нищо в сравнение със сериозно повреденото шаси. Според експерта, подобни щети могат да бъдат получени само след силен удар.



Сега на клиента му предстои доста сериозен разговор със застрахователната компания, която трябва да плати ремонта по автомобила. Това едва ли ще стане лесно, като вероятно застрахователите ще предяват изисквания към човека, наел и разбил суперколата.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #1
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    На Горубляне ще го китнат, ще го пръснат със спрей за 20 лева, ще му изправят джантите с ***, подкалниците с рапидки, реглаж на око, а ако е скъсан някой болт в железарията има. За едни 30-40 лева става перфектно, от там история, че е било на бабичка зъболекарка и се лапка, като топъл хляб.