IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-безсмислената G-Class на света беше продадена за огромна сума

Легендарният всъдеход получи спортна външност и намален пътен просвет

Всъдеходът Mercedes-AMG G63 се ползва с огромна популярност сред тунинг-специалистите. Върху него са работили популярни ателиета като Hofele, Mansory, CarlexDesign, Brabus и други, като проектите им, в чиято основа е легендарният модел винаги са изглеждали ярко и нестандартно.


Mercedes-AMG G63


Един от тунингованите екземпляри на култовия всъдеход беше изложен на търг в eBay, като не може да се отрече, че автомобилът изглежда много ефектно и дори брутално. След преработка на шасито този G63 е пътен просвет на суперкола. Машината е получила спортен външен вид, благодарение на модернизираните брони, разширените калници и масивните прагове.

Освен това, моделът е оборудван с огромни въздухозаборници и диодно осветление на покрива. Всъдеходът е качен на ефектни джанти, „обути“ в шосейни гуми Toyo R888. За постигане на по-голям ефект страничното разстояние между колелата е увеличено с по 200 мм от всяка страна.

Още снимки на всъдехода - вижте в галерията:


Силовият агрегат не е променян, което означава, че под капака на доработения Mercedes-AMG G63, както и досега, е поставен 4,0-литров битурбо V8 двигател. Уникалният всъдеход вече е продаден за 250 000 долара.

Снимки: eBay

0 от 500