IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 от най-неудобните коли за пътуване

С тези модели ще усетите всяка неравност на пътя, а и не само това

Автомобилът е нещо повече от външен вид и мощен двигател. Удобната кола означава различни неща за различни хора. За някои това е просторен интериор, за друг – меки седалки. Гумите и амортисьорите имат за цел да подобрят комфорта при пътуване, като те го направиха, но нещата не са съвършени.

Факт е, че в наши дни можете удобно да пътувате на големи разстояния, но не всички автомобили предлагат подобно усещане. Следващите 10 модела са точно такива – те са неудобни, като това се отнася не само за шофьора, но и за спътниците му.

10 от най-неудобните коли за пътуване (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петко ти запорожец ли имаш? Хабер си нямаш от света. Ела да те повозя, и след това ще искаш да се возиш само на такава-new beetle
  • #16
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Форд фокус ( преди 2 години )
    На кой му пречи тапицерията за дълго пътуване.И това за трансмисията-пълни глупости
  • #15
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тези легенди от преди 30 години (те и тогава не бяха верни), ги разказвай на баба си! Карал съм както Форд, така и много други марки и не съм фен на нито една от тях. Форд си пали не по-лошо от другите марки и наистина за времето си Фокус 3 е може би най-комфортният в класа си и със сигурност в челото като управление. Ако не си минал 10К с тази кола и с някои от кон *** ентите
  • #14
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Ситроен ( преди 2 години )
    Забрави да включиш Ситроен Дс в класацията :D :D
  • #13
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Некакъв ( преди 2 години )
    Нормално е малките градски коли да са неудобни за дълги пътувания-все пак са направени за града, за да горят малко и да се намери по-лесно паркинг. А спортните са с големи двигатели, със спортни амортисьори и са шумни, нормално е вайпъра да е неудобен също.
  • #12
    15 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Или пък, че Форд Ка бил малък и тесен отвътре, щото отвън е с размер на Майбах ! ФИАТ Панда бил мини-SUV, направо бейби Г-класа, същото като Сузуки Джимни, едно към едно. Най-евтиния Нисан вътре имал евтина пластмаса по таблото... Как така, бе ? Аз си мислех, че е обшито с крокодилска кожа ! На Ситроен С1 пък стъклата не се повдигали. Французите са направили цял танк, конглокент на немския Леопард, щяли да си връщат за Войната на германците ! Малкия Хюндай пък имал слабост - бил малък !
  • #11
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    УААААУУУ ! Кой би предположил, че малката, малолитражна, евтина и икономична количка няма да е удобна за дълъг път ! О БОЖЕ ГОСПОДИ ! Петър Захариев откри топлата вода ! Какво чудо само ! Можете ли да си представите, че КИА Пиканто и Тойота Ярис не са удобни да пътувате от София до Мадрид с тях, примерно ?!Статията е като сцената от старите серии на Джурасик Парк. Там онова голямото дето се беше изcpaло със сателитния телефон в него. Разбирайте - купчина ***.
  • #10
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Някой ( преди 2 години )
    Здравейте, имам лек коментар за Яриса. Вътрешния обем на този автомобил, се припокрива почти напълно с размера на Опел Астра през тези години. Волана стандартно се движи във височина и дълбочина. Седалката на водача се движи във височина. Задните седалки са разделени 60/40 и поотделно се движат напред на шейна и отделно облегалките се регулират в няколко позиции. Т. Е. Имат всички движения на предните седалки, без вертикалното. Двигателите са 1.0 (69кс} 1.4 дизел (90кс} 1.3 89-101 КС и 1.8 129кс
  • #9
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Глупости на търкалца! Ситроена С1 бил малък. Ами той затова е С1. Има С2, С3, С4, С5.....Ами той е еднакъв с Тойота Айго и Пежо 107! По тази логика всички коли с дължина под 3-80 м са неудобни. Ами удобно ли ти е да паркираш S класата в тесните улички на Марсилия или Генуа....изобщо в Южна Европа?
  • #8
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Тая статия е пълна простотия! Това е като да съдиш за слон по това, че не може да се катери по дърветата!