IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-важни числа за Bugatti Chiron Super Sport

Любопитни и възхитителни факти около новата хиперкола

Няколко дни след като представи уникалната във всяко едно отношение мегазвезда Voiture Noire, Bugatti отново разбуни духовете, показвайки и невероятния Chiron Super Sport, чиято страст е скоростта в най-чистата си форма.


Bugatti Chiron Super Sport


Наследник в династичната линия Super Sport, започната преди почти век и която включва Type 55 SS, EB110 SS и Veyron Super Sport, новият модел е дериват на автомобила, който през 2019 година постигна нов рекорд за скорост - Chiron Super Sport 300+. Екстремната машина тогава успя да развие умопомрачителните 490 км/ч, но бе в по-малко по-различен и „по-суров” вид от настоящата.

Най-новото попълнение в гамата на Bugatti се различава основно по външния си вид, като е с по-елегантен и по-малко „състезателен” акцент, в сравнение с предшественика си. Но под тази елегантност се крие поредния див звяр, способен на невероятни скорости – черта, характерна за творбите на френската марка.

Без да навлизаме в прекалено много детайли към всички промени направени в Super Sport, в сравнение с „базовия” Chiron, ви представяме най-важните и значими числа около новата машина:

10 важни числа за Bugatti Chiron Super Sport (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Интересно, като се замисли човек за какви парични суми става въпрос ,да поне този автомобил е свързан в някаква степен със спорта, обаче онзи рос ройс който го показаха преди 5-6 дена е там въпросното кабриолетче за пикник струваше както казаха 34- 35 милиона долара с данъци и застраховки. В ценово сравнение това бугати ми изглежда направо като евтина конфекция на разпродажба в мол.
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    д-р Къртев ( преди 2 години )
    Ами то снобара навсякъде и във всичко се показва: виж ме кой съм! Иначе няма живот за него ...
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Д-р.Куртев ( преди 2 години )
    до # 1 Щом средно статистическия притежател на BUGATTI има още 86 коли,два хеликоптера,яхта и джет/става въпрос за частен самолет / надали ще показва точно с нея "кои сме " !
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Сега, какво да кажа за 5 сек. 200км. си е повече от брутално, но пък чак толкова ми идва малко в повече. Сигурен съм, че колата заслужава всеки цент от тези 3,2 милиона, но все пак е прекалено да се фукаш с такава кола. Защото тази кола няма да си я купи автомобилен състезател, който ще използва 100те процента на тази кола а ще е някой шейх, футболист или милиардер, който да я "разхожда" за да паркира пред кафето, хотела или ресторанта и всички да му завиждат. Демек да се покажем кои сме.