IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунингът определено не е за всеки!

Собственикът на този кросоувър без съмнение има необичаен вкус (ВИДЕО)

Тунинговането на автомобил обикновено има за цел да подобри неговите характеристики, тоест да го направи по-привлекателен за хората. В този случай обаче някой определено се е престарал в желанието си да бъде интересен.



Явно собственикът на червеното Infiniti QX70 е решил, че не е достатъчно забележим на пътя и се опитва да привлече допълнително внимание. За целта той е махнал стандартните джанти от кросоувъра и ги е заменил с 32-цолови. Размерът обаче не е най-големият им проблем. По-скоро това са хромът и спираловидните спици, които ги прави ужасни на вид.

С това тунингът съвсем не приключва. „Блестящите“ джанти вървят в комбинация с хромирани решетка на радиатора, въздуховоди в калниците, дръжки на вратите и дори рейлинги. Кичът е допълнен с нови светодиодни фарове, които със сигурност ще се окажат проблем за другите шофьори на пътя, тъй като пътният просвет достига близо 40 см и те ще светят доста по-далеч, отколкото е позволено.

Още снимки на кичозния автомобил - вижте в галерията:


Това обаче явно не притеснява собственикът на автомобила и с гордост демонстрира творението си на различни събития. Интересно е обаче, каква ще е реакцията на полицейските служители, ако кросоувърът се появи на пътя.;

Снимки и видео: Whip-Addict.com

0 от 500