IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новия Land Cruiser извън пътя

Всъдеходът получава Crawl Control - адаптивен круз-контрол за офроуд (ВИДЕО)

Само преди дни Toyota представи новото поколение на Land Cruiser 300, а сега компанията показа и всъдеходните възможности на една от топ-версиите - GR Sport.


Toyota Land Cruiser


Този вариант се отличава по черната решетка на радиатора с различна форма и оформление, джантите в същия цвят, тъмните кантове по оптиката, както и по допълнителните пластмасови детайла за защита на каросерията си.

Технически GR Sport също се отличава и това се вижда във видеото. Производителят акцентира върху системата Multi Terrain, която моментално променя настройките на спирачките, на окачването и на двигателя. Тя разполага с 4 режима - „Авто“, „Пясък“, „Кал” и „Камъни“.



Вижда се и как работи функцията Crawl Control, която представлява круиз-контрол за движение по тежък терен. Тя предлага допълнителна помощ при завиване, като блокира вътрешното задно колело и така се постига по-малък радиус на завоят.

Новото поколение на Land Cruiser е оборудвано и с комплекс Toyota Safety Sense, в който влизат адаптивен круиз-контрол, функция за поддържане на лентата на движение, автоматична смяна на дългите светлини, функция за аварийно спиране и др.

Още снимки на новото поколение на Toyota Land Cruiser - вижте в галерията

Снимка и видео: Toyota

0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ако искам най-доброто в класа, безспорно Ланд Круизър. Освен безспорните офроуд и качества на задвижващата система, качество на изработка, много добре са се справили с дизайна. Особено модела от видеото.
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Джак ( преди 2 години )
    Много оплаквачи на Тойота.Иначе , ако се разбере какво карат в момента, ще се свият на топло до жените си и ще изключат телефоните си.Абе, хора, коментирайте нещата, които имате, не влизайте във филми,които не сте гледали.
  • #1
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ами добре е ама поне да му бяха сложили гуми за офроуд щото е смешно на анимацията го показват да катери върху камънаците и калта с малки гладки гуми за асфалт. На тази голяма джипка и трябват поне 32 цола гуми с голям грайфер ако е на стандартно окачване. Ако се вдигне 2 инча става идеално с 33 цола.