IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да премахнем миризмата на цигари от автомобила

Прости, но ефективни рецепти, които ще ви отърват от неприятните ухания

Острата, тежка и неприятна миризма на тютюнев дим, попита в дрехите, тапицерията и въобще върху всякакви повърхности, може да причини гадене, слабост и главоболие при непушач. Да не говорим за вредата за здравето от вдишани частици опасни вещества. А задименият интериор на автомобил може дори да се превърне в истинска камера за мъчения за поддръжници на здравословния начин на живот.


Цигарен дим


Не се отчайвайте, обаче, ако притежавате кола, която преди е била използвана от пушач. Съществуват редица истински „народни“ методи и работещи решения от експерти в областта на почистването на автомобили, които бързо и ефективно ще се отърват от неприятните миризми в купето.

Или поне ще помогнат да ги сведете до минимум, така че да не прекъсват приятните аромати на плодове, ягоди или парфюми от ароматизаторите, които самостоятелно общо взето не могат да решат проблема. Вижте ги в галерията ни:

5 начина да отстраните миризмата на цигари от автомобила (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500