IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Барбекю върху Lamborghini Aventador няма как да е добра идея

Като по чудо спортната суперкола не изгоря при инцидента (ВИДЕО)

Китаец реши да си направи барбекю, което не е лоша идея, стига да не използвате за целта струваща над 400 000 долара суперкола. А в случая нещата изобщо не се развика според плановете на собственика на това Lamborghini Aventador.


Lamborghini Aventador барбекю


Медиите в Китай съобщават, че това се е случило в град Чанша, провинция Хунан. Мъжът, чието име не се съобщава, решава да си изпече шишчета на ауспуха на италианския спортен автомобил. Неговият план включва и приятел, който трябва да дава газ, а има и публика, записваща видео с телефоните си.

Собственикът на колата поставя шишчето над ауспуха и пламъците започват да обгарят месото, като това продължава няколко секунди. След това се случва очакваното - автомобилът бързо се пълни с дим, тъй като мощният V12, работещ на място, явно започва да прегрява.


Lamborghini Aventador барбекю


Високата температура явно пука резервоара с охладителна течност, която се излива под автомобила. За щастие, нещата приключват дотук и спортната кола не се запалва, което щеше да има сериозни последици, тъй като до нея да паркирани и други много луксозни автомобили.

В социалните медии постъпката на мъжа беше определена като "най-скъпото барбекю в историята", като повечето хора така и не могат да си обяснят подобри действия, които могат да струват колата и дори живота на нейния собственик.


Снимки и видео: YouTube

0 от 500