IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Барбекю върху Lamborghini Aventador няма как да е добра идея

Като по чудо спортната суперкола не изгоря при инцидента (ВИДЕО)

Китаец реши да си направи барбекю, което не е лоша идея, стига да не използвате за целта струваща над 400 000 долара суперкола. А в случая нещата изобщо не се развика според плановете на собственика на това Lamborghini Aventador.


Lamborghini Aventador барбекю


Медиите в Китай съобщават, че това се е случило в град Чанша, провинция Хунан. Мъжът, чието име не се съобщава, решава да си изпече шишчета на ауспуха на италианския спортен автомобил. Неговият план включва и приятел, който трябва да дава газ, а има и публика, записваща видео с телефоните си.

Собственикът на колата поставя шишчето над ауспуха и пламъците започват да обгарят месото, като това продължава няколко секунди. След това се случва очакваното - автомобилът бързо се пълни с дим, тъй като мощният V12, работещ на място, явно започва да прегрява.


Lamborghini Aventador барбекю


Високата температура явно пука резервоара с охладителна течност, която се излива под автомобила. За щастие, нещата приключват дотук и спортната кола не се запалва, което щеше да има сериозни последици, тъй като до нея да паркирани и други много луксозни автомобили.

В социалните медии постъпката на мъжа беше определена като "най-скъпото барбекю в историята", като повечето хора така и не могат да си обяснят подобри действия, които могат да струват колата и дори живота на нейния собственик.


Снимки и видео: YouTube

0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Некакъв ( преди 2 години )
    Откакто ги взеха фолксваген май не стават вече за нищо. Само торба пари. Уж спортна кола, а двигателя прегрява при няколко форсирания.
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    abc ( преди 2 години )
    Проблема си е при самите Ламборгини.А на бас, че една нова Дачия 10 минути ще стои на 6000 оборота на двигателя на място и няма да гръмне.
  • #6
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Форсирането на двигателя без товар, особенно в максималните обороти води до рязка промяна в температурата и прегряване. 2,3-4 форсирания към 3000 оборота не са проблем, но ако ги пращаш до ограничителя, става страшно. Изараха късмет, тука имаше скоро клипче на един с Мерцедес, който въртеше гуми на място, двигателя се запали и колата изгоря.
  • #5
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Неразбирко ( преди 2 години )
    До #4 Владо: не само ламборГинито го има този проблем. Повечето автомобили ще хвърлят водата, ако форсираш продължително време на място. И 100% от спортните автомобили ще го направят, независимо от цената. Ако е трактор - вероятно ще устиска, там вентилаторите са предвидени да понясят цялата мощ на двигателя. При колите се предполага да има насрещен вятър при натоварване.
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Аз казах ( преди 2 години )
    До 2, ти кога се върна от там
  • #3
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Владо ( преди 2 години )
    Не мога да си обясня как автомобил, струващ 400к не може да работи на място с подадена газ, и прегрява...Егати недоразумението е това Ламборджини.
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То в Китай милионерите не са някави предприемчиви хора, там бизнесите са само на хора на китайската комунистическа партия. Те държат цялата държава, бизнесите и парите, това са деца и внуци на бивши пъдапи и овчари, това не са ти хора завършили Харвард и Оксфорд, тия си вземат изпитите в китайските университети с кашон уйски, както беше и при нас през комунизма.
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Парите не правят човека умен.