IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пауло Дибала отпразнува гол с ново Lamborghini

Аржентинският национал плати 380 000 евро за Aventador S Roadster (ВИДЕО)

Звездата на "Ювентус" Пауло Дибала отбеляза по любопитен начин отбелязването на 100-ия си гол за клуба от Торино. Аржентинецът си купи чисто ново Lamborghini Aventador, за което е платил 380 000 евро.


Lamborghini Aventador S (Пауло Дибала)


Дибала лично посети фабриката на италианския производител на суперколи в Сант’Агата Болонезе, която е само на няколкостотин километра от Торино. Там футболистът разгледа цялата предлагана от Lamborghini гама модели, но в крайна сметка се спря на жълт Aventador S Roadster.

"Това си беше любов от пръв поглед - още щом видях колата, знаех, че ще я взема. Изчаках няколко години, преди да я купя, но вече дойде моментът за това. За мен е чест и привилегия, че мога да притежавам този автомобил", каза Дибала.

Още снимки на звездата на "Ювентус" и новата му придобивка - вижте в галерията:


Футболната звезда заложи на жълт цвят Giallo Orion, комбиниран с черен интериор с жълти цветове. Под капака на суперколата е поставен атмосферен V12 двигател със 730 к.с., който осигурява ускорение от 0 до 100 км/ч само за 3 секунди.

"Lamborghini трябва да е жълто. В този цвят автомобилът изглежда доста въздействащо, а аз самият се идентифицирам с него - млад е и предизвиква емоции, както докато го гледаш, така и докато го караш", каза още аржентинецът.



Дибала е първият неевропейски играч, вкарал 100 гола за "Ювентус", след като се разписа при победата с 3:1 над "Сасуоло" на 12 май. В този мач празнува и звездата на тима Кристиано Роналдо, който също вкара 100-ия си гол за тима от Торино. Интересното обаче е, че само преди седмица Роналдо си купи модел на Ferrrai - компанията, която е част от консорциум, притежаващ и клуба "Ювентус", докато Дибала избра автомобил на големия конкурент Lamborgini.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500