IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

9 от най-страхотните коли на Renault Sport

Тези модели на отиващата в историята спортна дивизия ще се помнят дълго

Може би всички вече разбраха, че подразделението Renault Sport на френската автомобилна компания вече слиза от сцената и ще бъде погълнато от дъщерната марка Alpine. По този начин, новите „горещи” версии на познатите ни Clio, Megane и компания няма да излизат с познатата ромбоидна емблема, а със знака на възродената спортна марка.


renault clio v6


Все още е рано да се каже, как това решение ще се отрази на бъдещето на RS моделите. Като цяло, те имат не кой знае колко голяма, но фанатизирана група от фенове и клиенти, като дължи продажбите и на най-новите си модели до голяма степен може би и благодарение на легендарното си наследство. От друга страна, марката Alpine също е повече от отлично приемана също заради легендарната си история, почти изцяло неизменно свързана с Renault и този ход може да се окаже много добър.

С днешната ни галерия решихме да си вземем сбогом (а може би „довиждане”) с Renault Sport, като ви разкажем за 9 от най-важните, интересни и забележителни проекти на подразделението. Вижте ги:
     

9 от най-забележителните коли на Renault Sport (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500