IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Лосовият тест" се оказа проблем за Skoda Octavia

Новото поколение на модела не успя да се справи с изпитанието (ВИДЕО)

"Лосовият тест", който имитира заобикалянето на внезапно появило се на пътя животно, се оказа проблем са новото поколение на Skoda Octavia. Чешкият модел беше тестван от екипа на YouTube-канала km77.com, като не успя да се справи с изпитанието с нужната скорост.


Skoda Octavia Лосов тест


За да се счита тестът за успешен, автомобилът трябва да успее да заобиколи препятствието и да се върне обратно в траекторията си със скорост от 77 км/ч., при това без да удари някой от конусите. В случая, Skoda Octavia се справи при 74 км/ч, но след това удари два от конусите.

При по-ниските скоростни чешкият лифтбек, макар и доста трудно, успява да се вмести в обозначенията на полигона. При 75 км/ч обаче Octavia закачи едно от колелата още при първата си маневра.



Така "Лосовият тест" взима поредната си жертва сред популярните модели на пазара. Изпитанието се оказва проблем за автомобили от различни класове, дори и за такива, които могат да се похвалят с високи продажби.

Снимка и видео: km77.com

0 от 500