IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец се запаси с бензин и запали своя Hummer

Хакерска атака продължава да създава сериозни проблеми с горивата в САЩ

Много собственици на автомобили в САЩ започнаха да се презапасяват с бензин заради дефицита му зад океана. Това направи и шофьор на Hummer от Флорида, който сложи 80 литра в багажника си, но така и не успя да стигне до дома си.


Hummer пожар


Веднага след напускане на бензиностанцията във всъдехода е избухнал пожар. Екипът на пожарната е пристигнал почти веднага на мястото на произшествието и се е борил с пламъците в продължение на 20 минути. Въпреки това, автомобилът е напълно изгорял и не подлежи не възстановяване.

Най-интересното е, че разследването не е успяло да установи причините за пожара. На снимките се вижда напълно изгорелия Hummer, както и останките от пластмасовите туби с бензин в багажника. Не е ясно обаче, дали те са причината за тежкия инцидент, при който обгаряния е получил и шофьорът на автомобила.


Hummer пожар


Дефицитът на бензин в САЩ е свързан с хакерска атака срещу тръбопровода Colonial Pipeline, която блокира доставките на гориво. Тези, които успяват да стигнат до малкото работещи бензиностанции в някои щати, пълнят не само резервоарите на колите си, но и допълнителни туби. А това често е опасно.

Снимки: Citrus County Chronicle

0 от 500