IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 надеждни коли на старо от различни класове

В този списък има автомобили за всеки вкус и джоб

Намирането на употребяван автомобил, който едновременно да бъде в добро състояние и да отговаря на финансовите възможности на купувача, не е никак лесна работа. Предлагането на пазара е огромно, така че всеки може да открие най-подходящия вариант за него. Това се опитва да направи изданието Autonews, като препоръчва 10 автомобили на старо, които би трябвало да свършат работа.

В случая колите не са разделени по класове, а по цена. Те попадат в различни ценови категории - около 10 000 лв, около 20 000 лв и около 30 000 лв. Съответно, техническите им характеристики са сходни, което позволява еднакъв критерий при избора им.
  
    
10 надеждни коли на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    36 rate up comment 16 rate down comment
    Ббб ( преди 2 години )
    Европейски марки... и здравина. Има таково нещо! В селската кръчма, след 4-та чашка... европейските стават най-здрави. И като се чуе в кръчмата - мерцедес и останалите ииии КРАЙ! Хахаха. Ганчовци...
  • #2
    29 rate up comment 36 rate down comment
    Факт! ( преди 2 години )
    Попринцип даването на толкова много пари за азиатски бклук граничи с лудост
  • #1
    40 rate up comment 12 rate down comment
    Stoman ( преди 2 години )
    Абе какви са тия космически бюджети бе!Тия коли за тези години, упоменати в статията, струват най-много половината. Кой ще ти даде 10 бона за 10-годишна Дачия Сандеро или 30 хилки за Стара Мазда?