IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 надеждни коли на старо от различни класове

В този списък има автомобили за всеки вкус и джоб

Намирането на употребяван автомобил, който едновременно да бъде в добро състояние и да отговаря на финансовите възможности на купувача, не е никак лесна работа. Предлагането на пазара е огромно, така че всеки може да открие най-подходящия вариант за него. Това се опитва да направи изданието Autonews, като препоръчва 10 автомобили на старо, които би трябвало да свършат работа.

В случая колите не са разделени по класове, а по цена. Те попадат в различни ценови категории - около 10 000 лв, около 20 000 лв и около 30 000 лв. Съответно, техническите им характеристики са сходни, което позволява еднакъв критерий при избора им.
  
    
10 надеждни коли на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    15 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Mercedes-benz ML W164 и W164 са най-срещаните джипки въпреки, че са по-скъпи за обслужване. В статията повечето споменати коли са напълно утрепани и са пари на вятъра. От личен опит знам, че RAV 4-та е страшен *** - но човек трябва да е карал и нея и нещо наистина добро.
  • #12
    31 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    8-ми , да не си пил нещо? Кои коли се срещат рядко в Европа? Дачия Сандеро ?!?! Хонда ЦР-В? Това е най-срещания СУВ "нов внос" по пътищата в Бг, след него е РАВ 4 и КИА Спортидж! Мазда 6 ли е рядко срещана? Да не живееш в някоя друга държава? Дори Лексус-а не нещо невиждано!
  • #11
    13 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И кой точно Опел е като Е-класа, особено тия след 2010?! Вектра или Корса?!
  • #10
    21 rate up comment 11 rate down comment
    До #8 ( преди 2 години )
    Даже и от на пътнически самолет са му повече електрониките на МерцедесО! Ти качвал ли си се някога в по-нова Е класа, или слушаш приказки при селския майстор, докато чипосваш TDI-то? Вярвай ми, че ако се абстрахираш от емблемата на волана, може съвсем спокойно да помислиш, че е Опел. Стегнете се малко! Превъзнасяте ги тия кошове все едно са някаква извънземна технология!
  • #9
    8 rate up comment 10 rate down comment
    в тоя клуб ... ( преди 2 години )
    може и да срещнете некоя дачия, но рено никога!
  • #8
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    М да , дори ако Маздата е от края на 2017-та ,ще е трудно да я откриете с под 100 хил км, по причина че хората в Европа си купуват автомобил според нуждата и кола от този клас не я купуват за да връткат по 10 км на ден , обикновенно над 100.
  • #7
    26 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    10 годишна Дачия Сандеро Степуей в перфектно състояние,обслужена, на 100 хил км струва 6500 лв. За толкова продадох моята преди 1 мес. От обявяването
  • #6
    14 rate up comment 4 rate down comment
    до 4 ( преди 2 години )
    Ама у кръчмата имате ли Интернет? Или там се лови тоя от пощата, безплатно!
  • #5
    25 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Поло и надежност :)
  • #4
    11 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Преди две години си супих моята Мазда Трибют - 2003 година за 24.000 лева, а сега вече струва 28-29.000 лева! Това в Шри Ланка.