IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Коя ще е Колата на годината в България?

Днес е последният тест в конкурса, журито вече определи финалните петици

С тримесечно закъснение, предизвикано от мерките срещу Covid-19, днес ще се проведе финалният тест за определяне на Колата на годината в България за 2021. Конкурсът с вече 23-годишна история се провежда от Прес Авто Клуб България - организация на автомобилните журналисти у нас, в която членуват Bulgaria ON AIR и Automedia.bg.
 
  
кола на годината
   
   
Участващите тази година автомобили са разделени в шест отделни категории: лек автомобил, кросоувър, еко автомобил, многофункционален автомобил, премиум автомобил и градски автомобил на годината. След първия етап на гласуването вече са ясни финалните петици във всяка категория, а след днешния тест ще бъдат определени и победителите. Накрая от шестте първенци в категориите ще се определи и крайната Кола на годината на 2021.

Партньори на конкурса тази година са OMV чрез горивата MaxxMotion и Уникредит Лизинг, а финалният тест се осъществява със съдействието на "Лазурит 94".
  
    
Финалистите по категории (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500