IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеното BMW X3 беше разкрито в Китай

Електрическият вариант iX3 също е претърпял промени

Премиерата на обновеното BMW X3 е насрочена за лятото, но на сайта на Министерството на промишлеността на Китай се появиха снимки на кросоувъра. От тях става ясно, че промените са козметични и носят локален характер - различни са решетката на радиатора, фаровете, дневните светлини и броните.


BMW iX3


Най-лесно обновеното X3 се познава по решетката на радиатора, като нейните две части са получили по-ъгловата форма, но са свързани с централна преграда, както е при последните модели на марката. Предната и задната оптики са променени, като на заснетите демонстрационни прототипи са поставени черни подложки. Броните са с различна форма, а в задната част са се появили въздуховоди.

Любопитното е, че фейслифт ще претърпи и електрическата версия (червения автомобил на снимките), която беше представена през лятото на миналата година. Това се обяснява със стремежа на BMW за уеднаквяване на дизайна на електромобилите с този на конвенционалните модели.


BMW iX3


Снимки на интериора липсват, като е интересно да се разбере, дали обновеното X3 ще получи новата информационно-развлекателна система iDrive 8 в средата на жизнения си цикъл или тя ще бъде запазена за следващото поколение на компактния кросоувър.

Друга въпросителна е дали BMW планира да оборудва X3 с агрегати с мека хибридна система или ще продължи да разчита на сегашната си гама от двигатели. За Китай тя включва версиите версии xDrive 25i (184 к.с и 290 Нм), xDrive 28i (224 к.с. и 310 Нм) и xDrive 30i (252 к.с. и 350 Нм).

Още снимки на обновеното BMW X3 - вижте в галерията:


Снимки: Ministry of Industry and Information Technology (MIIT)

0 от 500