IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Моделите на 2021 година, които ще изкарат до 500 000 км

Повечето от тези автомобили се продават в САЩ, но има и някои за Европа

Конкуренцията на автомобилния пазар е жестока, което означава и по-труден избор за потребителя. Едно от основните качества, които трябва да притежава нова кола, е трайност. Никой не иска за си купи автомобил със страхотни характеристики, който да се разпадне след няколко хиляди километра пробег.

За щастие, на пазара е пълно и с модели, които могат да изминат дори 500 000 км, без да се налагат сериозни ремонти. Обикновено това са големи всъдеходи, но има и няколко скрити скъпоценни камък, твърди изданието iSeeCars, което се занимава именно с проучване на надеждността и дълголетието на автомобилите. Ето и неговите 10 предложения, повечето от които са за пазара в САЩ, но има и такива за Европа.

Моделите на 2021 година, които ще изкарат 500 000 км (ГАЛЕРИЯ): 


0 от 500
  • #17
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Станислав ( преди 2 години )
    През не чак дотам далечната 2009 бях студент и пътувах с влака Варна София . А в БДЖ можеш да срещнеш много интересни хора. Та в един нощен влак се запознах с една девойка, която учеше в техническия и тя ми разказа че ходила на стаж в БМВ. Доста беше интересно, но ще ви споделя с какво завърши тя, разказа си. "Не е трудно да проектираш автомобил. Трудно е да го направиш да се чупи така както ти искаш."
  • #16
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ..пешо ( преди 2 години )
    Купих си чисто нов Е45купе на741км двигателя блокира.Не купувачи!
  • #15
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Разум ( преди 2 години )
    голЕм *** трябва да си да мислиш че европейските коли са издръжливи... луксозни да, но здрави много рядко... и интересно що европейските автомобили са надеждни, ама само в европейските класации влизат и никъде другаде
  • #14
    11 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То за всяка кола произведена до 2010 може да се очаква, че ще изкара до 500 000 или два пъти повече. Въпросът е новите 3 цилиндрови 900 кубикови с по 150 коня могат ли да изкарат до 150 000. И не говорим за без ремонти, а дали изобщо могат да се ремонтират двигателите.
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Въпрос ( преди 2 години )
    Кой е най-здравият джип: Паджеро, Patrol или Land Cruiser? За последното Паджеро знам е изключение да влезе кола за ходова част в официален сервиз.
  • #12
    18 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 2 години )
    Една ХОНДА СИВИК изминава повече км от 100 СОЦвагена и 200 рена!
  • #11
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Навъртените километри нямат толкова голямо значение колкото си мислят повечето хора. По важно е как и къде се кара и как се поддържа автомобила.
  • #10
    24 rate up comment 7 rate down comment
    Бат Рамбо ( преди 2 години )
    Ако европейските производители бяха толкова надеждни американския пазар щеше да е техен а не на японците.
  • #9
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Boooooooring ( преди 2 години )
    Те добре ще изкарат,но кой има нерви да ги изтърпи толкова време.
  • #8
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Не е рядкост да срещнете в Бг мерцедеси, предимно Б и Ц класа с характерния бежов цвят на немските таксита. Една фирма в София ги внася. Всички са над 550 х. км, дизели, автомати. Един познат си купи преди 3 години такъв Б класа и си го кара без проблеми засега. Така че не е нещо изключително 500 х. км. Като сменяте редовно маслото и карате умно, не е проблем.