IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кристиано Роналдо отиде на гости на Ferrari

Португалецът разгледа фабриката в Маранело и се срещна с пилотите от Формула 1

Изминалият уикенд не беше особено успешен както за тима на Ferrari във Формула 1. Първият пилот на "скудерията" Шарл Льоклер завърши четвърти за Голямата награда на Испания, а съотборникът му Карлос Сайнц финишира седми. Футболният "Ювентус" пък загуби с Серия "А" от "Милан" с 0:3 и усложни класирането си за Шампионската лига.


Кристиано Роналдо Ferrari


Все пак в понеделник настроението в Маранело, където е щаб-квартирата на Ferrari, се подобри заради посещението на звездата на "Юве" - Кристиано Роналдо. Португалецът пристигна заедно с президента на Ferrari - Джон Елкан, и с Андреа Анели - главен изпълнителен директор на компанията Exor, която притежава 63,77% от акциите на "Ювентус" (той е и президент на клуба) и 22,91% от тези на Ferrari.

След като разгледа фабриката, Роналдо се срещна и с двамата пилоти на Ferrari, като им подари по една фланелка с номер 7 на "Ювентус", подписана от него. Това накара Сайнц да му подхвърли, че е по-добре да се завърне в "Реал" (М), с който записа най-големите успехи в кариерата си.

Впрочем, бъдещето на португалеца е под въпрос, тъй като договорът му с италианския клуб изтича догодина. Това накара вицепрезидентът на "Юве" - Павел Недвед, да заяви, че Кристиано ще преподпише с клуба.

Снимка: Twitter

0 от 500