IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Toyota Land Cruiser

Всъдеходът беше заснет в серийния си вариант (ВИДЕО)

Външният вид на новото поколение на новото поколение на Toyota Land Cruiser вече е напълно разкрит, след като вече готови бройки от модела бяха заснети в един от заводите на японския производител. Машините са без никакъв камуфлаж, а снимки и видео с тях бяха публикувани в YouTube и Instagram.


Toyota Land Cruiser


На външен вид всъдеходът много прилича на настоящия Land Cruiser, но има редица промени. Фаровете на автомобила са съединени с U-образна линия, която минава под решетката на радиатора и се увеличава визуално. Самата решетка е с хоризонтални планки, а в долните ъгли на бронята са разположени фарове срещу мъгла.

Вече е известно, че новото поколение на всъдехода ще разполага с увеличено с 50 мм разстояние между двете оси, което ще помогне за увеличение на вътрешното пространство. В същото време обаче свесовете на новия Land Cruiser са по-къси от тези на предшественика му.


Toyota Land Cruiser


Очаква се, че при смяната на поколенията моделът ще получи нов 3,5-литров битурбо V6 двигател. Той ще бъде включен и в хибридната версия на всъдехода, която заменя досегашния V8 мотор. На някои пазари всъдеходът ще се предлага и с 3,3-литров турбодизел.

Премиерата на новото поколение на Land Cruiser ще се състои по-късно тази година - най-вероятно през лятото, а продажбите ще стартират през есента.


Снимки и видео: YouTube

0 от 500