IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как BMW произвежда M3 Competition

Баварците използват специално оборудване за спортния седан (ВИДЕО)

Как се произвежда един от най-впечатляващите автомобили на пазара BMW M3? Отговор на този въпрос можем да получим от видео, публикувано на YouTube-канале Shemee150, където се вижда целия процес по направата на спортния седан.


BMW M3


Сглобяването на съвременна кола, не е никак лесен процес и това става ясно от видеото. Инженерите трябва да създадат продукт, който отговаря на строги изисквания както се ефективност, така и за безопасност. Едновременно с това производството трябва да бъде и добре планирано, за да не създава проблеми на производителя.

От BMW неведнъж са подчертавали, че M3 е много важен за имиджа на марката модел. Затова и компанията полага огромни усилия да го направи идеален във всички отношения - новото поколение е по-ефективно и безопасно, отколкото неговия предшественик. Производството на седана е почти изцяло роботизирано, като се вижда и огромният склад от резервни части, който използват в завода.



Новото поколение на BMW M3 (G80) е оборудвано с 3,0-литров редови 6-цилиндров двигател S58 с турбо, който развива 480 к.с. в стандартния си вариант и 510 к.с. във версията Competition. Моторът работи с 8-степенна автоматична скоростна кутия, като задвижването е към задните колела. Предстои баварците да пуснат версия с 4х4, а догодина ще видим и първото комби М3 в историята на модела.

Снимки и видео: YouTube

0 от 500