IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 причини да изберете автомобил като Caddy пред всеки SUV

Съвременните многофункционални модели запълват нишата, отпразнена от минивановете

В плановата икономика беше лесно – ако искаш кола, ето ти Жигули. Ако искаш обаче автомобил с повече място, ще ти трябва вероятно  Жигули комби – а за него се чака. 15-20 години – какво са те в абсолютните стойности на времето и пространството… Днес на свободния пазар нещата са точно наопаки: никой не може да предвиди какво ще искат хората след 5, та камо ли след 15 години. Съвсем доскоро интересът беше към еднообемни автомобили, миниванове и комбита. После внезапно модата се промени и сега търсенето на SUV и кросоувъри преобръща здравия разум с главата надолу.
  
  
VW Caddy
   
   
Заради тази SUV лудост минивановете са на изчезване. Но за една немалка част от клиентите съвременният кросоувър не е алтернатива - било като практичност, било като цена. Тъкмо към нуждите на тези хора напоследък се нагаждат новите поколения многофункционални автомобили, като Volkswagen Caddy например. Нека видим какви са аргументите в полза на такъв модел, и кои са именно хората, за които той е по-подходящ от SUV.
  
  
7 причини да изберете Caddy пред Tiguan (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    25 по-късно тия се сетиха, че простото окачване като на френските баничарки върши работа като това на ЗиЛовете, но вози по-приятно
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Щирлиц ( преди 2 години )
    Мечтай си да му смениш половината чаркове.
  • #14
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Джипко Бибитков ( преди 2 години )
    Егати отпадъците. 250 000км (служебно) навъртях на тия каруци, мерси!Как пък няма да си го купя, за да си возя децата??!!Все си виках - още в 10 000км и ще му свикна, ама не би... И така до края.След това го сменихме с Honda CR-V :), която между другото струваше съвсем малко повече от пътническото Кади 4х4, и разликата беше от земята до небето.Да не споменавам колко гори Кадито и как за 200000км му сменяш половината чаркове :)
  • #13
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Някой ( преди 2 години )
    Един Ситроен Берлинго е много по-добра оферта-и като дизайн и оборудване, и като цена. Трябва да си луд да дадеш 60 бона за това нещо....
  • #12
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много грозно туй. Германска работа. Не че Тигуана прилича на нещо де.
  • #11
    5 rate up comment 15 rate down comment
    jorroveliki ( преди 2 години )
    Кой нормален човек ще си купи ван или баничарка пред СУВ, ай мислете по трезво. Знаете ли, че в Сен Тропе изобщо няма да ви пуснат с ван или баничарла, но със СУВ, нямате проблем в такива градове. Да не говорим, че ако падне една педя сняг и тея с вана ще се оакат а на СУВът там му е силата.
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    да отбележа ( преди 2 години )
    Вановете изчезват ,защото последните години качеството и оборудването на баничарките е все по-високо , масово предлагат 3-ти ред седалки , ред опции и т.н. И въпреки че не са на нивото на фиат "одисей" със меките седалки , мокета, и кадифените панели на вратите - стават все по удобни за дълги пътувания.
  • #9
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Ккк ( преди 2 години )
    Добре, практично можеш да товариш щайгите с домати и чували с картофи, после да мъкнеш цимент и тухли за вилата. След това да отидеш на море (ако го отворят изобщо скоро) със семейството. Ама много грозно отзад малко да се бяха постарали, останалото е типичен ваг скука отвсякъде. За тези пари базова френска баничарка за доматиту и една октавия с прилично оборудване (за море и мол) е по добре според мен. Може да излезе малко отгоре като обща сума но ще имаш две нови коли. Не това недоразумение.
  • #8
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Горски ( преди 2 години )
    Кошмар. На реката с товар камъни....
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ами да за всеки влак си има пътници има спарни вагони или първа класа има и купета и за правостоящи защо да се набутваш за премиум хотел вечеря и се окаже после че е в месечни а така от вратата и за краката в кадито